FB fotografije

Stavis super seksi sliku a javi se teka,baba strina npr. sa komentarima o zimnici i ispisu ceo zid kako sta.

Stavis status o sefu a on cita te imas pakao na poslu ako ne i otkaz.

Ides negde,hoces inkognito i da odredjeni samo znaju a stavis na zid i shebes sve.

Ima printskrinova takvih stvari tako da svakako treba ograniciti pristup sadrzaju profila,srediti ko moze ko ne.
To je za privatne profile.

Nemam potrebu da budem sa svojim sefon prijatelj na FB, mislim ko to jos radi?
A ako vec ides negde inkognito, sta se koji moj kacis bilo gde, onda lepo ne objavljujes fotke uopste.
Za zimnicu nemam nista protiv :lol:

Ali zanimljivo je da svi imaju neke svoje kriterijume "normalnosti".
Normalno je valjda da stavis jednu sliku na profil,koju ne mijenjas pet godina;da imas dvadesetak prijatelja i eventualno koji album koji iskljucuje slike malih beba,kucnih ljubimaca,jahanje slonova u africi i

slicno��

- - - - - - - - - -

Sto mi stavlja ove upitnike umjesto smajlija? ��

Sta je kome spada pod pojam normale zavisi od osobe do osobe.
Postoji kalup opstih moralnih normi drustva i ono sto svako podrazumeva pod tim sto mogu da budu veoma razliciti stavovi.

Stavlja ti kvadratice umesto smajlija.Zasto?

Nemam potrebu da budem sa svojim sefon prijatelj na FB, mislim ko to jos radi?
A ako vec ides negde inkognito, sta se koji moj kacis bilo gde, onda lepo ne objavljujes fotke uopste.
Za zimnicu nemam nista protiv :lol:

Odbij ali onda moras da imas otvoren fb gde on ako ti nije na listi tu moze da pise zaduzenja kolektivu kad nije u zemlji a vi radite.Ako nemas sta krijes?

Takodje moze da skrese plate,maltretira,preti pravi haos a dobar sa nadleznima te mu ne mozes nista.Ajde odbij ga za prijatelja.
Ovo je Srbija,nemas izbor neki.

Zamka fb je tagovanje gde si,slike - tebe ne zanima recimo,mene ne zanima npr.ali mnogima neodoljiva stavka je to.

Ja imam.To se ne pise na zidu kao sto se ne kace slike necije iz mladosti niti komunicira kao da ste sa nekim privatno tog tipa.Zna se sta ide tu.
Mnogi stariji ne shvataju,bolje je podesiti profil.

Ih sta je printskrinova blamiranja tog tipa,nisam vrv kad videh prvi put.

Odbij ali onda moras da imas otvoren fb gde on ako ti nije na listi tu moze da pise zaduzenja kolektivu kad nije u zemlji a vi radite.Ako nemas sta krijes?

Takodje moze da skrese plate,maltretira,preti pravi haos a dobar sa nadleznima te mu ne mozes nista.Ajde odbij ga za prijatelja.
Ovo je Srbija,nemas izbor neki.

Zamka fb je tagovanje gde si,slike - tebe ne zanima recimo,mene ne zanima npr.ali mnogima neodoljiva stavka je to.

Ja imam.To se ne pise na zidu kao sto se ne kace slike necije iz mladosti niti komunicira kao da ste sa nekim privatno tog tipa.Zna se sta ide tu.
Mnogi stariji ne shvataju,bolje je podesiti profil.

Ih sta je printskrinova blamiranja tog tipa,nisam vrv kad videh prvi put.

rece mlada ko rosa u podne. :lol:

Sa sefom korespondiram mejlom, pobogu Zauz :lol:

Tagovanje namestim tako da prvo moram da ga odobrim.

I zamisli, stvarno nemam NISTA da krijem od bilokoga ko mi je prijatelj na FB.

Pobogu sef ne zna da koristi mejl ali mu je napravljen profil i zna da pise na fb aman Redz kako zamisljas sefa u Srbiji.

Moze da se to zaobidje lako.Ako neko zeli,nije problem.Ali ljude povuce to,zasto da ne samo jednom i nema stajanja.

Da kad ti je profil u fazonu pazenja sta ces staviti. Ali ako zelis opusteno da ga vodis mora da ima podesavanja dosta sta ko vidi sta ne.

Koliko fotografija imate na fb nalogu ( ako ga već imate ) ?
i koje slike najčešće stavljate i zašto ?

Ja imam 4,dve godine nisam menjala sliku profila :)
a zašto : ne osećam u opšte potrebu .

...uopšte nemam nalog...
...imala sam nekih pet godina i jednostavno mi je dosadio kao ideja...
...bila sam bukvalno van kompanije jer je Facebook savremena normala i nisam mogla da objasnim da tolikeeeeeeeeee fotografije na koje su omladinci navikli dodju jednostavno too much za naše tržište koje bi ih moglo shvatiti kako god (očigledno nisam pogresila sudeći po temi) da bi me onda okrivili ovi odavde da krijem život. Naravucenije, svetu se ne može ugoditi te treba staviti onoliko slika koliko je čoveku prijatno da ima, ona tematike koja njemu godi i ne brigati brigu...reče WhatsApp i viber devojka...ta dva portala mi vise gode, zatvorene grupe, masa slika koju delimo mi koji se znamo i koji smo slični...osnovna škola i gimnazija baš i ne moraju sve znati;)...mozda zaista volim da krijem život

Ja imam jednu sliku,
zasto autorka teme nije rekla da li je gola na tim slikama
to me cudi, kad vec prica "kakve" i zasto je sto sto je pitala rekla, SVE rekla, osim to kakve su joj slike, sto nije rekla, eto "to ustvari nisu ni slike, nego portreti slikani fotoaparatom, slike gdje se ne vidi imam li velike sise ili male, nego samo lice" - pitam?

i ne dodajem nikoga u prijatelje, nego ko ce da pricamo moze, ali bez toga da policija sazna :) Sto ima da me oni prate, recimo, ako bi poceo da se kriminalom nekim opravdanim moralno bavim sjutra, sto da mi od prije imaju podatke ko su mi drugovi i zene pa da ih razapinju na krstove...

Samo osobe hrabre...

koje i same su sumljive policiji, pa ne gube nista ako me dodaju i ako ih dodam, a ne gubim ni ja nista, naravno...
a siju i miju mi je sumljiva stravicno pa sam je dodao u prijatelje, ako prihvati, ona me zna od prije, pricali smo...ali samo ako mi da fejsbuk inace cu je mac iz prijatelja na forumu

Poslednja izmena:

Back