FB fotografije

Više me kače drugi nego što se sam kaćim, toe zato što vole što su u mom društvu i žele da ovekoveče trenutak sa mnom i podele to ushičenje sa drugim posetiocima ....serem maestralno...

- - - - - - - - - -

Imam 511 prijatelja

Aha, znači prihvataš svačiji zahtev za prijateljstvo, iako ih se ne sećaš iz obdaništa...

Prostituišem se... : (

Ne, pa ne prihvatam sve, jedno vreme ne napali vegani, da se promovišu, pa onda imam iz udruženja za zaštititu živuljki, pa onda solo igraće, pa umetnike razne, pa one koje znam iz grada, pa sa posla klijente da mi se ušlihtaju, pa one koje svi znamo, pa mojih pravih je nas 10-ak....pa gde je dijaspora? al dominiramo... plus što dvojica uošte nemaju npr. nalog na fejsu..a kad moji "iz obdaništa" okače, onda im obično žene komentarišu, šta koj ima žene da im kometarišu.. Ljubomorne su..MŽ nema nalog, ona ni vibet ne koristi..ja, normalno, sve... ( :

E, da, to je mnogo smešno kad se žena ili muž javi da komentariše : )

Imam profil, ali ga više koristim kao RSS, "prijatelj" sam sa svim mogućim časopisima i kulturnim ustanovama na svetu, i samo takve sadržaje čitam... imam naravno i prave drugare, ali niko do njih nije preterano aktivan... a one koji jesu sam već odavno sakrila, da moje oči ne gledaju njihovu propagandu 15 puta dnevno.

E, da, to je mnogo smešno kad se žena ili muž javi da komentariše : )

Imam profil, ali ga više koristim kao RSS, "prijatelj" sam sa svim mogućim časopisima i kulturnim ustanovama na svetu, i samo takve sadržaje čitam... imam naravno i prave drugare, ali niko do njih nije preterano aktivan... a one koji jesu sam već odavno sakrila, da moje oči ne gledaju njihovu propagandu 15 puta dnevno.
... one prate šta im rade muževi kad su sa nama iz oš...pa dobro, možda ih kopka što su im se muževi kasno oženili..oženili se stalkerkama : o )
Ja sam prijatelj US astronauta koji je na misiji koja je trajala, ne sećam se, a možda i 2 god. pravio toliko genijalne fotke, da sam uvek išao da gledam i uživam...stvarno fantastično... Normalno i svih istorijskih arhiva sam isto prijatelj, raznih stranih stranica, pa onda nekih alternativnih...a povukli su me i dopisnici sa googl mejla, jer sam se dugo bavio i raznim zanimljivijim poslovima, pa se poznajemo površno...al su zanimljive osobe, tako da, eto.. msm, kad bi sve primao ciklično, ti imaju najmanje soma prijatelja na fejsu...
I nekativan sam skroz, sad sam gledao...od avgusta ništa nisam postavljao...

Back