faze....

Pa da , zdravlje prvo , bez love sam se navikla , obitelj mi je prioritet a ne mogu rec da mi drustvo nije bitno jerbo su prijatelji bogatstvo :)

Al ugl .. Losa neka godina psmtr ..

Pa da , zdravlje prvo , bez love sam se navikla , obitelj mi je prioritet a ne mogu rec da mi drustvo nije bitno jerbo su prijatelji bogatstvo :)

Al ugl .. Losa neka godina psmtr ..

Da lepo je to u teoriji ali kad te tzv prijatelj zayebe mnogo je gore nego neka povrsna poznanastva ciju pomoc ni ne trazis a pomogo bi ti..ili ode svojm putem na koga ces se osloniti..desilo se puno puta da nekog partner/ka odvoji od prijatelja i porodice i nije to nista lose..ne znamo sta sutra nosi a retka su prijateljstva u koja se podjednako ulaze

bas nesto razmisljam....sve sam manje zainteresovana za ljude, upoznavanje....lepo mi u mom gnezdu sa sinom.....jeste, imam problema na poslu kao i skoro svi, para uvek fali, ali ako se to nastavi bas cu se ucauriti....kakva je situacija kod vas?

imam faze kada mi se nigde ne ide, nikog da ne vidim i ne cujem, i kada mi je najdraze da ostanem sama sa sobom, ali to uglavnom da bi razbistrila misli, i kratko traje!
i volim da upoznajem ljude, volim da se druzim, ko mi ne odgovara, ne zadrzavam se!

bas nesto razmisljam....sve sam manje zainteresovana za ljude, upoznavanje....lepo mi u mom gnezdu sa sinom.....jeste, imam problema na poslu kao i skoro svi, para uvek fali, ali ako se to nastavi bas cu se ucauriti....kakva je situacija kod vas?

Odavno se nesto odsjekao od drustva,par prijatelja,nalijemo se povremeno na vikendici ili kod kuce,djevojka,slabo se izlazi,fax,problemi,obaveze neke....Draze mi kod kuce sjediti i pogledati film dobar neko biti sa svakim u drustvu tu i tamo koji komentar baciti na krsti....tako da...Gotov sam sve nove filmove izgledao...:confused:

Odavno se nesto odsjekao od drustva,par prijatelja,nalijemo se povremeno na vikendici ili kod kuce,djevojka,slabo se izlazi,fax,problemi,obaveze neke....Draze mi kod kuce sjediti i pogledati film dobar neko biti sa svakim u drustvu tu i tamo koji komentar baciti na krsti....tako da...Gotov sam sve nove filmove izgledao...:confused:

:) fax zna da iscrpi....narocito ako se puno uci....

p.s. daj sliku da vidimo, tebe i te famozne cure, koju stalno spominjes....

Back