Fatalni susret

Meni se jednom desilo da sam upoznala nekog neobicnog decka na nekom rostilju i svi kao nesto radimo oko klope i nas dvoje prodjemo jedno pored drugog,slucajno se malo dodirnemo i tako me strefila neka luda struja...To mi se nikad pre nije desilo,totalno smo bili hipnotisani jedno drugim...i trajalo je...i bilo je celo vreme dok je trajalo nekako ludo,kao da niko pre nas nikada nije voleo...A on je bio muskarac koji je zbog ljubavi bio spreman na sve s obzirom da je dosta prepreka bilo na nasem putu...Ja sam ispala kukavica i povukla se,zamenila ga nekim s kojim je sve bilo lako...bar na prvi pogled...

Rođeni isti dan, iste godine.... neverovatna hemija... telepatska povezanost, ne čuju se godinu dana i onda doleti neki sms ili poziv baš u trenutku kad je ovom drugom potrebno... identične osobe samo različitog pola.... i da, jedan jedini neponovljivi čaroban sex za pamćenje! :)

A sto samo jedan??? Mora da njemu nije bio caroban cim je stalo na broju 1 :D:D

Evo ja cu prva;)
Moj 23.rodjendan-taman raskinula dugu vezu i izadjem s drugaricama u jedan klub uvece da proslavimo,zezamo se,a u tom istom klubu jos jedan tip slavi rodjendan,prilazi da mi cestita,a on verovali ili ne isti Kluni(iz mladjih dana):lol:,definitivno je bila ljubav na prvi pogled, jer smo se odmah zalepili jedno za drugo i bilo je tako romanticno,ovaj prvi susret je neobican po tome, sto smo se upoznali onog dana kad nam je oboma bio rodjendan;)

Qq, to je nas otac Muerte iz Ispovedaonice..... ;)
A, je li ta tvoja drugarica bila konobarica? :think:

Poslednja izmena:
Она је дошла послом, на неколико дана, он је ту био запослен. Одмах су знали да се морају ,,срести''.
Неколико дана виђали се у пролазу, разменили по коју реч. А онда је она отишла.
Нису били ни у каквом контакту.
Пет година касније, она послом опет на истом месту. Види га како иде према њој, гледа је са неверицом. Загрлили се пред свима и држали једно другог неко време, не обазирући се ни на ког.

Пар дана нису се раздвајали. Она се опет вратила у свој град, стотинама километара далеко. Дописивали се једно време, а онда се договоре да се нађу у граду који је ,,на пола пута''.
Провели су ноћ грлећи се, причајући, знајући да је то све што могу да пруже једно другом.

Ујутру, на шалтеру аутобуске станице, он купује карте за два различита града. Шалтерска службеница их гледа, пружа две карте и каже:,, Ово су вам карте, ви знате куда ће ко, а надам се да знате и зашто идете на различите стране...''
Знали су.

Pružili su više jedno drugom.
Nezaborav. ;)

Fatalni susret...
Imala sam jedan... tog istog momenta smo znali da ćemo biti zajedno... bilo je lepo dok je trajalo, par meseci...

Zanimljivija mi je situacija koju sam imala sa jednim momkom, znamo se iz viđenja... dečko je ok... ali taj pogled-tu facu kad vidim, ja blokiram... i mada nikad nisam razmišljala o njemu, kad se sretnemo ja pobelim... jednom sam čak prošla na crveno... kao hipnotisana...

Шетала сам са новом другарицом градом. Она се тек доселила у Београд и водила сам је у обилазак.
Селе смо да одморимо на Тргу Николе Пашића (да ли се тад звао Трг маркса и Енгелса :confused: не сећам се), и видела сам у близини групицу младића.
Без размишљања сам јој рекла: "Тамо, у оној групици се налази мој будући дечко". Она ме је погледала изненађено, али то није ништа у поређењу са тим да сам том изјавом шокирала саму себе.
Убрзо су се два младића издвојила и кренула у нашем правцу. И ту, у пролазу, смо се први пут погледали. Једва сам остала на ногама.
Није прошло ни десетак дана, срела сам га поново на журци код мог најбољег друга. Пришао ми је са причом да сам оне вечери оставила снажан утисак на њега и да се плашио да ме никад више неће срести. :heart:
Веза је трајала скоро три године...

Zene,sve smo imale razlicite muskarce i veze:whistling:
Ali koji prvi susret sa nekim potpuno novim muskarcem u vasem zivotu je bio neobican i jedinstven?Drugaciji od svih drugih?
Само ми се једном десило да ме неко погледом обори с ногу...али, морам да додам да он није био неко о коме нисам баш ништа знала, типа пролазник на улици...знали смо једно о другом чиме се бавимо у животу и то је било довољно да знам да ако ништа није неки нерадник и пропалица пресвучена у лепо одело...тад и више никад.

Нисам тип који се тек тако везује и на кога је лако оставити јак утисак.

Bas nesto tako kao fatalni susret nisam dozivela
Da bi mi se neko dopao stvarno da se zaljubim moralo je proci bar neko vreme
A to da mi neko "zapadne za oko", to se valjda dogadja redovno:think:
Ko kad vidis neke lepe cizme ili bluzu:think::manikir:
Al tu nema nista fatalno
Fatalno je kad je ljubav, kod mene nema ljubavi na prvi pogled:think:
Jedino sto mi je bilo mnogo smesno je kad sam prvi put videla mog muza
On je bio toliko smesan da je to bilo strasno:rotf:
Mislim to nije fatalno, ali ko te pita:)

Zene,sve smo imale razlicite muskarce i veze:whistling:
Ali koji prvi susret sa nekim potpuno novim muskarcem u vasem zivotu je bio neobican i jedinstven?Drugaciji od svih drugih?

nije bio jedinstven susret po nekom dogadjaju...ali je bio fatalan...zbog njega...jer nikad tako neshto jako nisam ni za koga osetila,niko me toliko nije omadjiao kao on...
Jednostavno te nosi,povuce...Dobar,losh, ne mozesh da ne reagujesh na njega,kad se on pojavi deluje na okolinu i sve oko sebe,...samo ta njegov a''fatalnost'' deluje i u onom,najloshijem smislu....

Bila sam mlada.Susret nije bio TAKOO fatalan, ali je bio drukčiji od svih...Na prvi pogled se čak nismo ni dopali jedno drugom, mislim čak da smo se posvađali.A poslije...
Kratko poznanstvo...a ljubili smo se i razgovarali kao da se znamo 100 godina...JA sam bila u prolazu.Do jutra smo se samo ljubili i gledali kako sviće,nikad neću zaboraviti tu sliku: borovi, snijeg...i on.
Nastradao je u vihoru rata, tako sam kasnije čula, ali nikad poslije ni s kim nisam imala taj čudan osjećaj...Kao da se znamo 100 godina, kao magija, nestvarno...Napisala sam i pjesmu o nama...

Cim sam ga vidjela, prva misao Boze ciji li je?Zene, od lica,ruku,kako gleda, ide prica ,kako je obucen,V a u ,
To sam bila ja..On je pomislio slicno i kaze oci je zapamtio...
Mami i sestri sam rekla ako me potrazi ,srela sam muza...
I bilo je tako...Oci mora da su rekle sve....:eek:

Back