Fatalne žene u politici odnosno drzavnim institucijama

To mozda na nekom tvom Megatrendu, normalno studentu predstoji
krv, znoj i suze.

Ne, baš na državno fakultetu

O ljubavnici asistenata koje brane diplomski koji joj je ljubavnik uradio ..

Malo se čovek iznenadi kada asistent deceniju kasnije se pojavi kao redovan profeosor tehničkog fakulteta da palamudi o politici , ali eto, politika je to

Imas neki primer?
Ja licno mozda bih mogla samo Macrona da navedem za coveka
prijatnog izgleda.

Nije reč samo o najvišim funkcijama već o svim nivoima vlasti, univerziteta, kompanija.

Kako taj mehanizam funkcioniše u novije doba je uočeno i na primeru zatočenih Jevrejki i monstruma Mengelea. Kakvu je taj mamlaz igru igrao, bila mi je neverica dok sam čitao.

Generalo lepi ljudi imaju neshvatljive popuste u životu ali to je jedan od mehanizama nemuštog Novog Eugenizma.

Ne kažem da je Dijana Hrkalovic fatalna žena.Cak ni da se uopšte bavila zavodjenjem ili da je svoj izgled koristila u napredovanju u karijeri.Nije ova tema o toj ličnosti ali slučaj gospođe ili gospođice Hrkalović jeste povod za temu o ženama koje svoj izgled,stajling",personaliti" i sve ostalo mogu da koriste kao oruđe u napredovoanju u karijeri.Društvo nema interes da se bavi takvim slučajevima kad je reč o privatnim kompanijama ali kad se takva ličnost pojavi u državnim strukturama posebno u bezbedonosnim ili na pozicijama gde se odlučuje o javnom novcu onda postoji interes javnosti da se na takve slučajeve obrati posebna pažnja.Posmatrano iz ugla pravnih propisa tako nešto je nemoguće pravno normirati ali to ne znači da javnost takvu opasnost ne može da prepozna i da preventivno deluje.
Kakva fatalna žena? Ona je bila ikebana. Vučić je izabrao da radi posao za koji treba neko znanje, neke reference i dao joj ovlašćenja. On je kriv za sve što se desilo.

Ne, baš na državno fakultetu

O ljubavnici asistenata koje brane diplomski koji joj je ljubavnik uradio ..

Malo se čovek iznenadi kada asistent deceniju kasnije se pojavi kao redovan profeosor tehničkog fakulteta da palamudi o politici , ali eto, politika je to
Da, to su privatnici videli od državnih parazita.

Da, to su privatnici videli od državnih parazita.

Ljubavnik našeg čuvenog akademika (ima i ulicu) postao akademik .. nisam neko ko je kompetentan da procenjuje , ali neuporedivo nestručniji od profesora na istoj katedri koji je jedva dobacio do predsednika nekog udruženja i ne baš pedigriranog ideološki ( potomak poraženihsnaga u WWII)

Ja mislim da je ovde muskarcima u podsvesti da omalovazavaju zene i da to rade potpuno nenamerno.

Setih se teme od pre neki dan o Belivuku kad je neko napisao:
"A zamislite kakva mu je TEK zena"
Muškarci se prema ženama ponašaju ambivalentno, s jedne strane ih iskorišćavaju i zloupotrebljavaju, kao što radi Vučić a s druge im uskraćuju njihova prava i koriste položaj da ih mobinguju i daju male plate kao da žene nisu ljudi i svesna bića. I naše pravosuđe tu ne radi ništa kao da su muškarci vlasnici svega i stvoreni da pišu i sprovode zakone.

Ljubavnik našeg čuvenog akademika (ima i ulicu) postao akademik .. nisam neko ko je kompetentan da procenjuje , ali neuporedivo nestručniji od profesora na istoj katedri koji je jedva dobacio do predsednika nekog udruženja i ne baš pedigriranog ideološki ( potomak poraženihsnaga u WWII)
Zato treba verovati mislećim ljudima koji žive od zanata i svog znanja jer nema gore fukare od etablirane i prvilegovane.

. I naše pravosuđe tu ne radi ništa kao da su muškarci vlasnici svega i stvoreni da pišu i sprovode zakone.
Ja znam za slučaj u kome je srpsko antipavosuđe diskriminisalo ženu.

I što je najzanimljivije kada baje završavaju takav posao na sudu obično se angažuje žena sudija da ne bi izgledalo previše očito.

Ljudi prijatnog izgleda ( pol tu nema veze) uvek ce biti izabrani
pre ovih tipa Vulin, Vucic, Vuletic ( zadrzavam se samo kod slova V)
jer prijatan izgled ima mnogo veze i sa prijatnim nastupom, ponasanjem,
Pa kako su onda u vrhu izabrani sve ljudi listom nesimpaticni, izuzetno bahati i neprijatni......da ne vredjam konkretno fizicki izgled........

Verica Lazić. Savetnica predsednika Republike Srbije. Lepa žena...
Screenshot_20210311-104800_Chrome.jpg

Ja mislim da je ovde muskarcima u podsvesti da omalovazavaju zene i da to rade potpuno nenamerno.

Setih se teme od pre neki dan o Belivuku kad je neko napisao:
"A zamislite kakva mu je TEK zena"
Жене кад су кварне исто су зликовци, само је разлика што се вештије извуку, јер су по природи пасивније и иду иза леђа грубијана да докусуре

Back