daniel1
Primećen član
- Poruka
- 721
Mislim na njeznost u fizickom izgledu BB u fizickom izgleduukusi se razlikuju daniele ali kada jednom jarcu treba neznosti sta reci.

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Mislim na njeznost u fizickom izgledu BB u fizickom izgleduukusi se razlikuju daniele ali kada jednom jarcu treba neznosti sta reci.
Mislim na njeznost u fizickom izgledu BB u fizickom izgleduNaravno da se ukusi razlikuju.Nekima su i Skorpije dobre
![]()
a eto mislim da vecini jarcevi nisu dobri.![]()
kaze se da su ljudskiz naci najlepshi :vodolije blizanci i device a da skorpije poseduju privlacnost
Najljepsi ljudi su Bikovi ubjedljivo.Bar po meni.Ipak venera cuda ciniDjevice suvise anoreksicne za moj ukus mada znaju da budu lijepe naravno..
Da, inace Ana Ivanovic je skorpija ...daniele jel ti i ona ruzna??....
Da, inace Ana Ivanovic je skorpija ...daniele jel ti i ona ruzna??....
Verovatno ce da kaze fali joj neznosti ali lepse su jarice,....mislim ipak je to snaga, stena i moc, 10. kuca nema sta......
![]()
Pa sada govorimo o fizickom izgledu a ne o snazi,moci i ambicijama.Ti bas vise ne znas sta pricas:grina posto si ti Djevica u horoskopu naravno da ti izgled ne igra nikakvu ulogu.Kod tebe sto djevojka bolje izgleda ti vise bjezis od nje tako da ce ti uvijek odgovarati Skorpije kojima izgled i nije jaca strana a to tebi odgovara jer mozes da im pariras.Kada smo vec kod jarcica moram da kazem da se jako dobro slazem sa njima i da su to jake osobe koje znaju sta zele od zivota za razliku od nekih.Probaj BB da udjes u vezu sa nekom Jarcicom pa ces da vidis koliko si ti slabic i koliko ce da te zakucaju za zemlju tako da ces da nabijes sebi jos mnogo mnogo kompleksa kojih si pun jako kao i svaka Djevica
I nemoj da kupis fazone od ovog malog astrologa Blizanca iz USA.On je za tebe inteligencija...
Kada ti tako kazesh daniele to zvuci kao kompliment.I on nije iz USA inteligencijo.![]()
Nije bitno odakle je.Mozda moja greska.Ali budi svoj i nemoj da kopiras nikoga...