Fatalna privlačnost...

• Začetnik teme Začetnik teme Oranz
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Oranz

Elita
Poruka
24.257
u toku je film na tv-u pa mi dade zišku:lol:
hipotetički...kad bi bili/e u toj sitaciji
smuvali se a niste smeli, jel bi se plašili
da vam se ne desi isto...dobro ne isto
nego još i gore:mrgreen:

p.s.ne brigajte,rekosmo hipotetički:lol:

misslis da mi ne pobije i ne skuva kucne ljubimce?
paaa...plasili bi se
kad nam detektor za psihopate ne bi radio
mada, plasim se i ovako ponekad
koliko je precizno bazdaren
ignoriram, al ne pomaze :sad2:

...bilo je i biće
hipotetitči
i s mukom ostvareno
a
ponekad nesretno
pokvareno...
...filmovi ponekad povedu pogrešnim
putem
podjem ti receptom
a pokaže se
bolje je bilo
da sam
starim svojim receptom
...ipak,-Mi smo faraonn Tumnopoteh I.

Daglas em je ruzan, em je kepec, a naheba se covek za sevapa.
Te Niske strasti, te Fatalna privlacnost, pa ono kad je bio budza u firmi i imao dosadnu zenu, a onda dodje njegova bivsa da rade zajedno i spopadne ga u liftu, on je smlaci, ona ga optuzi za seksualno uznemiravanje...

Konkretno, sto se tice progonitelja, to je najgora sorta. Odstrelila bih skotinu bez razmisljanja. Branila bih se da sam bila neuracunljiva i istraumirana, uplasena za svoj zivot, itd...

Na neki nacin mi se desilo obrnuto. Nije bio zabranjen odnos ali je bio propao, davno istrosen. Ali ne pusta- ucene, pretnje... Nekada nisam sigurna da cu ga se ikada resiti.
Strasne su to stvari. Ne daj Boze nikome...

- - - - - - - - - -

je l to ono gde glen klouz juri kuhinjskim majkla daglasa spustenih gatja?
tako mu i treba kad yebe gabore

Jaoj, i meni je grozna. Ni zensko ni musko...

Skroy sam rayocarata, slabo odgovori svi se ne[to stisli:lol:

a moze i ovako...zena je M.Beluči.muz Bekam,švalerka Š.Stoun,msm sve lepotinje...pa jel bi bilo iju šta mu bi onaka zena, ili ako ova je bolja riba:lol:

ili...Milinka,Miloca.Radunka, nisu baš ni zgodni a kamoli lepi al voledu u kkukuruzu:zcepanje: po meni je to isto, ovo prvo mozda ima dobru kozmetiku:mrgreen:

:think:moguće al u pomenutoj situaciji je zesci motiv:p

J b g, rizik prevare je isti kao i rizik od krađe, pljačke, kao adrenalin, hvale se ortacima/kafa drugaricama u slučaju m i ž, super im je ako sve prođe ok, ali ako ne prođe upakovao/la si se za života. :)

Zato i ne treba ulaziti u bilo kakve mahinacije osim ako nisi maher za to, ali malo ljudi poštuje to, svi misle da su prepametni dok se ne uvaljaju u fekalije :D

Najtragičniji junak tog filma je zeka.
Da sam ja bila režiser, svi bi se poubijali, a zeka bi odskakutao u slobodu ...
To je zato što si ti ljubiteljka životinja, a režiser filma ljubitelj erosa. Zeka koga ubija u filmu nije neka tamo tvoja nezaštićena životinjica, već mrski mu Tanatos (čitaj: Playboy sa sve Hju Hefnerom bi odskakutao u slobodu...). Koja bi ti fatalna režiserka bila! :lol:

Poslednja izmena:
J b g, rizik prevare je isti kao i rizik od krađe, pljačke, kao adrenalin, hvale se ortacima/kafa drugaricama u slučaju m i ž, super im je ako sve prođe ok, ali ako ne prođe upakovao/la si se za života. :)

Zato i ne treba ulaziti u bilo kakve mahinacije osim ako nisi maher za to, ali malo ljudi poštuje to, svi misle da su prepametni dok se ne uvaljaju u fekalije :D
:D ima istine u tome što pricaš,dakle ako si se vec odlucio/la sve mora da bude majstorski odradjeno...msm ta prica ne trpi greške...naq stranu moralni momenat nije to tema, mada je prisutan u prevarama i svemu nedozvoljenom po opšteprihvacenim normama :rtfm:

- - - - - - - - - -

Vjerujem da bi ogromna vecina muskaraca prevarila partnerku da mu se namjesti na zicer neka dobra riba.
Definiši...namesti:think:

Back