fatalna privlacnost, strast, ljubav ili ...

RaDoSnA:
kako se slazemo otkinula sam za ovim covekom

ja sam skorpia podznak jarac u mesecu ovan
venera mi je u vagi a mars u raku

on je ovan podznak blizanac u mesecu jarac
venera mu je u blizancima i mars mu je u blizancima

sta vi mislite

:D :D :D

jos je i tvoj mesec u njegovom znaku...super....ovnovi su ti bure baruta,draga moja...trust me:))ali u pozitivnom smislu:)ipak pogledaj ovo sto sam ti rekla...srecno i uzivaj:)

CaLiMeRo:
The_big_blue:
Pazi,Venera u vagi je najbolja moguca pozicija Venere...jos ako ti je u sedmoj kuci?!!

Meni je venera u vagi i u sedmoj kući (zajedno sa suncem, i još 3 planete) .. i šta to znači... :)

daj aspekte...

jesi udata? ako nisi, da ti nije saturn u sedmoj? ili imas neki aspekt sa njim...
potrebna ti je ocinska figura u braku...

garantovano aspekt sa plutonom ili neptunom....zbog necega, znas i cega...

hmmm...venera u sedmoj...mamac za muskarce....ali mi trebaju aspekti da vidimo kakve...

gusto indeed...
a jel tu nesto u konjukciji?

lepo ti rece da je tu pluton...trebalo bi da se cuvas prevara, pogotovo od strane muskaraca...
mora da postoji neki aspekt sa saturnom...pogledaj...

onda...neaspektovana venera...cudno...jako dobar polozaj venere a bez aspekata...to mu dodje da imas sve uslove za savrsenu ljubav ali ne znas kako to da iskoristis....
sextil sa MC...probaj da se bavis nekim javnim poslom...ljudi jako dobro reaguju na tvoj lik...

anakin:
lepo ti rece da je tu pluton...trebalo bi da se cuvas prevara, pogotovo od strane muskaraca...

:lol:
ahahah da pa i ja mislim da reaguju

e evo ti moje :I

venera blizanci, a kuca 8 ili 9 (prema astro.com je u 9), kako racunas kuce ?
aspekti s venerom> mesec kvadrat, neptun opozicija i ASC trigon. neptun je retrogradan. inace sam rak vaga.

kako se slazem sa skorpija-blizancem sa mesecom u devici. imamo milion konjukcija :IIIII bar prema ovom sajtu.. sunce> venera, mars, saturn; mesec>venera, saturn; mars>asc
a kako sa riba ovnom ;)
eto bas sam dosadna :P

Hvala za odgovor. :D Prvi koji sam dobila na astrologiji :D
anakin:
gusto indeed...
a jel tu nesto u konjukciji?
jeste... sunce i uran i merkur su u konjukciji u 7. kući.

mora da postoji neki aspekt sa saturnom...pogledaj...
Saturn (koji je btw retrogradan i u blizancima) nema aspekte sa planetama 7. kuće. Jedini saturnov aspekt je opozicija sa neptunom (neptun i jupiter su mi u strelcu, tj. 9. kući)...

begmaki:
Mady:
:twisted: :twisted: zavodnik.... :twisted: :twisted: nema blažeg opisa za nekoga ko ima Asc u Blizancima i pritom i Marsa i Veneru u istom sazvežđu.

Njemu je smisao igra i ako si slabog stomaka ili nežnog srca beeeeeeeeeeeeeeeeeeeži koliko te noge nose :lol:

Pa otprilike se slazem, mada ne mora da znaci.

pa i ne mora... :roll:

ako ona ima veneru, mars, asc, mesec ili sunce u vodoliji, blizancima ili aspektima sa uranom bice IGRANKA BEZ PRESTANKA :twisted:

Back