Fatalna bakica zavodila, opijala pa pljačkala udvarače

Vesti Krstarice

Domaćin
Poruka
3.392
Poljska policija prekinula je karijeru verovatno najstarije fatalne ljubavnice, 80-godišnje bakice koja je više od pola godine zavodila a zatim opijala i pljačkala zaljubljene muškarce širom Poljske a sada čeka na sudjenje i istražnom zatvoru i preti joj kazna od 12 godina zatvora.

Janjina M. svoje žrtve tražila je od 2015. godine u oglasima sa bračnim ponudama i na sajtovima za upoznavanje a kada bi uspela da zavede postarije Poljake, dolazila bi na romantičnu večeru kod njih kući, ubacivala drogu u jelo ili piće i nestajala sa novcem i dragocenostima, a sa ojadjenim udvaračem prekidala svaki kontakt.

"Prikupljeni dokazi pokazuju da je pokradenom muškarcu sipala uspavljujuće sredstvo u jelo. Kada je izgubio svest, opljačkala mu je stan i ukrala predmete u ukupnoj vrednosti oko 2.000 evra u preračunu", kazao je poljskoj privatnoj televiziji TVN24 portaparol tzužilaštva u Tarnovu na jugu Poljske, Arkadijuš Bara.

Policijska potraga duga pola godina za 80-godišnjom fatalnom ljubavnicom počela je zahvaljujući istrazi tog slučaja 78-godišnjeg Poljaka koji je podlegao čarima Janjine M. i još jednog kada je jedan drugi Poljak ostao bez 1.000 evra u preračunu.

Bakica zavodnica i pljačkašica priznala je da je bila na ljubavnim večerama kod pokradenih Poljaka ali kategorično poriče da ima bilo kakve veze sa kradjom.

Zato što nema stalno prebivalište i pošto je i ranije osudjivana za provale i prevare, Janjina M. čeka na sudjenje u zatvoru i preti joj čak 12 godina zatvora.

Ovo sto se navodi kao cudo,da jedna zena od 8O godina,zavodi muskarce.meni tu nema nicega cudnog.Poznato je od vajkada,da samo iskustvo,u bilo cemu,nema premca.Potpuno mi je jasno,

da je ta zena -Poljkinja,za svojih osamdeset godina,stekla ogromno iskustva u seksualnim "igrarijama".Jao onom,ko "padne" u ruke,takve vestakinje.Ko je citao,onu cuvenu knjigu:"Seks u sto poza"

Taj zna ,koliko tu vestine,koliko uvezbanosti treba.da se te poze izvedu.Naravno,ova "bakica" je sve to imala u jednoj ruci.Pa molim vas,koja bi mladja (da ne kazem,devojka) mogla da izvede stotinu

poza i da se sve zavrse... jednim mamutski snaznim ..orgazmom.A propo ove divne "bakice",uveren sam,da i medju nama muskarcima,pravi majstori "seksualnih vestina",nalaze se u redovima

pripadnika partije UPS (ujedinjeni penzioneri Srbije).Dakle,moja preporuka temperamentnim zenama (koje tesko dolaze do vrhunca),pravi majstori seksa kod muskaraca,nalaze se u ljudima u najboljim

osamdesetim...

Back