Fat Burners

candys

Zainteresovan član
Poruka
155
Moja sestra (19) se bori sa masnim naslagama na stomaku, pre 3 meseca je krenula u teretanu, ide redovno sa mnom, pazi na ishranu međutim i pored svega i dalje su joj ostale te naslage na stomaku. Planira da počne da koristi Fat Burners i pitala je mene šta mislim o tome. Ja o tome ne znam ništa, nikada nisam imala problema sa kilogramima pa to nikada nisam ni koristila. Da li je neko od vas koristio ovo ili nešto slično ovome i neka podeli iskustva? Da li je štetno? itd. Da li je ovo samo za skidanje masnih naslaga ili je i za povećanje mišićne mase? :confused:
FAT_Burners_4bb350a58c9b6.jpg

Moja sestra (19) se bori sa masnim naslagama na stomaku, pre 3 meseca je krenula u teretanu, ide redovno sa mnom, pazi na ishranu međutim i pored svega i dalje su joj ostale te naslage na stomaku. Planira da počne da koristi Fat Burners i pitala je mene šta mislim o tome. Ja o tome ne znam ništa, nikada nisam imala problema sa kilogramima pa to nikada nisam ni koristila. Da li je neko od vas koristio ovo ili nešto slično ovome i neka podeli iskustva? Da li je štetno? itd. Da li je ovo samo za skidanje masnih naslaga ili je i za povećanje mišićne mase? :confused: Pogledajte prilog 320296

Neka ni slucajno ne uzima te otrove, to je sve laz i prevara. a i unistava zdravlje.
Ako uprno vezba i jede manje masti i ugljenih hidrata skinuce se to sve, ali treba biti uporan.

naslage na stomaku ima od viska unosenih ugljenih hidrata
sve te pilulice za lilulice unistavaju jetru
strpljenja i vremena i sve ce to polako da se sredi prirodnim putem..samo nek izbaci proste uh

Moja sestra (19) se bori sa masnim naslagama na stomaku, pre 3 meseca je krenula u teretanu, ide redovno sa mnom, pazi na ishranu međutim i pored svega i dalje su joj ostale te naslage na stomaku. Planira da počne da koristi Fat Burners i pitala je mene šta mislim o tome. Ja o tome ne znam ništa, nikada nisam imala problema sa kilogramima pa to nikada nisam ni koristila. Da li je neko od vas koristio ovo ili nešto slično ovome i neka podeli iskustva? Da li je štetno? itd. Da li je ovo samo za skidanje masnih naslaga ili je i za povećanje mišićne mase? :confused: Pogledajte prilog 320296

Sirce od divljih jabuka,to joj preporuci;)

Pa stetno nije ,ali je i pitanje koliko je efikasno , malo se vise znojis , malo dobiejs energiju , bacanje para , njih koristis kad bas ne moze ni gram da se skine ishranom i kardiom ... A sliku ne vidim ,stavi opet

EDIT: zaboravih da napomenem da ako ima problema sa srcem ipak ne uzima sagorevace

Poslednja izmena:
Apsolutno joj nisu potrebni. Svi sagorevači traže 100% sređenu ishranu. I sad se pitaš koja je onda njihova uloga? Pa zbog određenih psihostimulanasa u svom sastavu omogućavaju trening na malo višem nivou i na taj način ti ubrzavaju skidanje viška. Ne postoji preparat koji će da neutrališe prekomerni unos. To mora sama.

Za nju bi najbolji učinak imala tzv "Rotacija ugljenih hidrata". Jer je suština izgubiti višak telesne masnoće i sačuvati mišiće. Sa ovim režimom može se relativno lako i brzo svesti na 15-20% telesne masnoće, a bez korišćenja sagorevača ili promene hormonskih statusa kao u nekim drugim dijtama.

ROTACIJA UGLJENIH HIDRATA

Nebi da idem u dalju raspravu oko keto. Upravo sam na nju mislio kada sam u predhodnom postu implicirao na promenu hormonskog statusa. Veće znanje treba za izlazak iz nje nego za rotaciju i samu keto zajedno. Ta dijeta ima smisla samo za nekoga ko zna tačno šta hoće sa njom da postigne i nikako nije dijta za na duge staze, dok rotaciju može da vozi čitav život. To što ju je lako sprovesti i što su brži rezultati nikako ne znači da je generalno bolja i zdravija. Naprotiv.

Keto...potpuno nepotrebna dijeta za nekog ko se ne takmici u BB-u...Fat burner joj ne treba, koristio sam ranije neki na prirodnoj bazi i malo se jace znojis i jedno 200 kcal dnevno vise sagoris. I dalje ce imati masti ako jede previse ko sto rece Ursus.

Nije bas toliko tesko stvoriti kalorijski deficit ako se to zacrta. Tvoja sestra ga nije stvorila tokom tih 3 mes. Verovatno je endomorf i ima spor metabolizam - morace da prati kalorije/UH/masti/proteine/mikronutriente.

A ovi sto pisu da je goje ugljeni hidrati...vama svima treba po :pop: :lol:
Ugljeni hidrati nisu nikakav "djavo", ono sto nekog goji ili cini da odrzava telesnu masu je unos kalorija. A UH su samo jedan deo tog unosa.

Poslednja izmena:
A šta je sa L carnitinom?

Nista, to je toliko slabo da ces pre smrsati uzimajuci placebo. Kao sto rece Ursus, sagorevace samo uzeti kada Vam je 100% sredjena ishrana da ne moze bolje - citaj: Imate ishranu profesionalca koji se takmici. E tada mozete kupiti sagorevace, a ja ne bih ni tada, nego bih malo dodao i kupio jos jedan whey, da ga pijem jos koju mericu dnevno vise, neki BCAA< glutamin i jos mnogo mnogo toga pre sagorevaca, cak ne kupujem ni NO reaktore, meni je psiha NO reaktor.

Devojke ne taloze toliko salo na stomaku, tu muskarci bioloski gledano mnogo vise taloze salo, sali zbog hormona testosterona mnogo brze i skidaju generalno salo, imaju manji % telesne masnoce, a ako ona ima salo na stomaku znaci da je bas dibiduz zapustena i to je kriva samo njena ishrana, nema vadjenja na genetiku, metabolizam, ovo ono.

Treba da kombinuje teretanu sa arobnim vezbama. Za pocetnike je najbolje brzo hodanje ili bicikla. Recimo 1-2x nedeljno kada ne ide u teretanu, 45 minuta do sat vremena. Citao sam negde da je dobro to odraditi ujutro, pre dorucka. Tako se organizam uci da trosi rezerve.

Poslednja izmena:
Nista, to je toliko slabo da ces pre smrsati uzimajuci placebo. Kao sto rece Ursus, sagorevace samo uzeti kada Vam je 100% sredjena ishrana da ne moze bolje - citaj: Imate ishranu profesionalca koji se takmici. E tada mozete kupiti sagorevace, a ja ne bih ni tada, nego bih malo dodao i kupio jos jedan whey, da ga pijem jos koju mericu dnevno vise, neki BCAA< glutamin i jos mnogo mnogo toga pre sagorevaca, cak ne kupujem ni NO reaktore, meni je psiha NO reaktor.

Devojke ne taloze toliko salo na stomaku, tu muskarci bioloski gledano mnogo vise taloze salo, sali zbog hormona testosterona mnogo brze i skidaju generalno salo, imaju manji % telesne masnoce, a ako ona ima salo na stomaku znaci da je bas dibiduz zapustena i to je kriva samo njena ishrana, nema vadjenja na genetiku, metabolizam, ovo ono.

E ne zaboravi da zene uvek nadju sebi manu. I kada mi to uopste ne primecujemo. Mozda je u pitanju onaj mali stomacic koji vecini muskaraca uopste ne smeta a mnogima je bas sexy.

Back