fastwebfinder

• Začetnik teme Začetnik teme Kibox
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
K

Kibox

Gost
E pa ne znam kako bih poceo.
Imam jedan problem sa jednim programom koji nisam namerno skonuo sa interneta.
Program mi se sam postavlja kao pocetna stranica, sam se postavlja u favorites i ta stranica (www.fastwebfinder.com) se cesto sama otvara dok picim po netu. Ko nesto zna nek se javi. HVALA

Ako ne zelis a sigurnan sam da ne, onda vidi kako se taj program zove i prvo ga deinstaliraj obrisi ako znas sve u regedit (samo ako si iskusan) pa onda menjaj pocetnu adresu i to e ukratko to. Ponekad pogledaj sta ti se instaliralo jer je to uobicajeno kada ne pazis nego stalno klikas Yes opciju a mozda ti se i u pozadini istalirao.
Javi ako ti nije jasno da pojasnim

NICS:
Ako ne zelis a sigurnan sam da ne, onda vidi kako se taj program zove i prvo ga deinstaliraj obrisi ako znas sve u regedit (samo ako si iskusan) pa onda menjaj pocetnu adresu i to e ukratko to. Ponekad pogledaj sta ti se instaliralo jer je to uobicajeno kada ne pazis nego stalno klikas Yes opciju a mozda ti se i u pozadini istalirao.
Javi ako ti nije jasno da pojasnim
Pojasni molim te :!:

E pa ljudi hvala na paznji ali i uspio sam rjesiti problem, pa za sve one koji imaju ovakav problem ukratko cu objasniti kako sam to uradio: prvo sam usao u windows pa u regedit (registry edit) onda idem na edit u kome otvaram find (Ctrl+F) ukucam fastwebfinder i kada ga nadjem obrisem ga i tu je sva mudrolija! Nadam se da sam nekome pomogao! :roll:

Back