Ne naručujem. Ne volim dodatno da plaćam za dostavu, radije ću da prošetam do lokala i uzmem šta želim. Posebno što na prvom ćošku imam sasvim dobru piceriju.
McDonald's - volim da jedem tamo, ali pošto je opšte poznato da njihova hrana nije baš najzdravija, retko to činim - možda jednom do dvaput mesečno.
KFC - njega tek volim i jedem tamo nešto češće. Stripse, iliti komade belog mesa u njihovom pohu, obožavam. Samo mi se čini da su nešto manji nego ranije.
Japanska kuhinja - nemam mnogo iskustva s njom, ali ono što imam je uglavnom pozitivno. Uglavnom sam išao na suši, dobar je. Jednom sam išao s društvom u japanski restoran i tamo probao još neke specijalitete, kao što je piletina u kari sosu sa pirinčem. A na pirinač sam dodao i soja sosa. Pirinač i soja sos su mnogo dobra kombinacija, to sam naučio u suši restoranima.
Meksička kuhinja - jednom sam jeo u Burrito Madre i bilo mi je okej, ali nedovoljno da bih mu se vraćao.
Ovo ostalo - pizza, roštilj, girosi - previše ima lokala u gradu da bi sad moglo da se detaljiše gde valja a gde ne valja. Zavisi i u kom si kraju a i šta voliš, ne vole svi pice i pljeske spremljene na isti način.