Fast food favorites

• Začetnik teme Začetnik teme Sizif
  • Datum pokretanja Datum pokretanja

Sizif

Strani posmatrač
Moderator
Poruka
63.314
Šta najčešće naručujete na kuću ili na posao (preko Wolt, Glovo, itd)

Da li je to McDonald's, KFC, japanska, meksička, pizza, roštilj, kuvano...

Pitam jer ne znam šta bih. Podelite iskustva šta valja a šta bolje zaobići.

1000014923.jpg

Nisam nikad ništa od ovih naručivao
MC kao neki... Last čojs I to za sladoled
Klot plazma bez dodataka

Volim kinesku fast fud
To je najlepše

KFC mi deluje odbojno

Volim da ima neke salate

Eto malo konfuzan odgovor

McDonald's je meni uvek ok izbor, mada sam rešio da eksperimentišem, evo danas sam probao neki restoran Chill burgeri. Još nije stiglo.
Posle preležane korone
MC mi je bio jezivog ukusa

Volim na sladoled da odem

Taj plazma MC flurry je vrlo fin

Burito Madre je dobra stvar ko voli mexican
To deluje zdravo, domaće i lep je obrok

McDonald's je meni uvek ok izbor, mada sam rešio da eksperimentišem, evo danas sam probao neki restoran Chill burgeri. Još nije stiglo.
Ma šta dobar, odličan. :D
Pre biram Mek nego prekuvano, prezačinjeno azijsko povrće a nekad i premasno.
Pored toga, oni (Mekdonalđani) su uvek profesionalni, uredni, pristojni.
Ok mi je bio i burito iz Tortilja kase, ali su počeli da ošljare i pokvarili su gvakamole koji je ionako bio preskup, nego uvek im malo. A da, i smanjili tortilje.

Ne naručujem. Ne volim dodatno da plaćam za dostavu, radije ću da prošetam do lokala i uzmem šta želim. Posebno što na prvom ćošku imam sasvim dobru piceriju.

McDonald's - volim da jedem tamo, ali pošto je opšte poznato da njihova hrana nije baš najzdravija, retko to činim - možda jednom do dvaput mesečno.
KFC - njega tek volim i jedem tamo nešto češće. Stripse, iliti komade belog mesa u njihovom pohu, obožavam. Samo mi se čini da su nešto manji nego ranije.
Japanska kuhinja - nemam mnogo iskustva s njom, ali ono što imam je uglavnom pozitivno. Uglavnom sam išao na suši, dobar je. Jednom sam išao s društvom u japanski restoran i tamo probao još neke specijalitete, kao što je piletina u kari sosu sa pirinčem. A na pirinač sam dodao i soja sosa. Pirinač i soja sos su mnogo dobra kombinacija, to sam naučio u suši restoranima.
Meksička kuhinja - jednom sam jeo u Burrito Madre i bilo mi je okej, ali nedovoljno da bih mu se vraćao.
Ovo ostalo - pizza, roštilj, girosi - previše ima lokala u gradu da bi sad moglo da se detaljiše gde valja a gde ne valja. Zavisi i u kom si kraju a i šta voliš, ne vole svi pice i pljeske spremljene na isti način.

ide sve i svašta , a ponajviše hamburgeri, pizze, a ionako Mekdonalds zabranjen kod mene , bilo neko trovanje i dan danas posle 4 godine nema ihe, KFC je već previše sličan Mekdonald,u samo što je isključivo kokošje i nikako da zasiti , gotova jela se poručuju jer postoje dve kompanije koje sarađuju sa najvećim brojem restorana, plaća se unapred elektronski i to perfektno funkcioniše
roptilj je priča za sebe i nikad se ne poručuje, nego se ide u ćevabdžinicu
suma sumarum ovaj sistem porudžbina funkcioniše itekako odlično
a donose ga mladi ljudi na biciklima ili skuteri, i uvek je u granicama dogovorenog i pristiže toplo
@Sizif druže po meni je ovo opcija broj jedan za porudžbine na posao

Ne naručujem. Ne volim dodatno da plaćam za dostavu, radije ću da prošetam do lokala i uzmem šta želim. Posebno što na prvom ćošku imam sasvim dobru piceriju.

McDonald's - volim da jedem tamo, ali pošto je opšte poznato da njihova hrana nije baš najzdravija, retko to činim - možda jednom do dvaput mesečno.
KFC - njega tek volim i jedem tamo nešto češće. Stripse, iliti komade belog mesa u njihovom pohu, obožavam. Samo mi se čini da su nešto manji nego ranije.
Japanska kuhinja - nemam mnogo iskustva s njom, ali ono što imam je uglavnom pozitivno. Uglavnom sam išao na suši, dobar je. Jednom sam išao s društvom u japanski restoran i tamo probao još neke specijalitete, kao što je piletina u kari sosu sa pirinčem. A na pirinač sam dodao i soja sosa. Pirinač i soja sos su mnogo dobra kombinacija, to sam naučio u suši restoranima.
Meksička kuhinja - jednom sam jeo u Burrito Madre i bilo mi je okej, ali nedovoljno da bih mu se vraćao.
Ovo ostalo - pizza, roštilj, girosi - previše ima lokala u gradu da bi sad moglo da se detaljiše gde valja a gde ne valja. Zavisi i u kom si kraju a i šta voliš, ne vole svi pice i pljeske spremljene na isti način.
Slažem se sa svim što kažeš, ali ima baš puno restorana po gradu, i mala je šansa da ih baš sve obiđem, zato volim ponekad da naručim, čisto radi experimenta. Nekad se ljudi olenje pa samo jedu iz jedne picerije na ćošku jer je OK i jer je blizu, a život je previše kratak da jedemo stalno istu pizzu ili istu pljeskavicu :)

Mek je odvratan, toliko loš da nisam mogla da pojedem burger mrtva gladna poslednji put konkretno u Budimpešti , a u tom trenutku sam bila spremna da pojedem i novine , ali završio je u kanti.
Ne znam šta bih preporučila naručivali smo gotova jela na poslu , ili neka dobra pljeskavica ili burek ko može od fastfuda ili tih i varijanti sa tortiljama -kad ima povrća i mesa - sasvim je prostojan obrok.

Pitam jer ne znam šta bih. Podelite iskustva šta valja a šta bolje zaobići.

Pogledajte prilog 1453825

ne znaš šta bi od hrane ili ne znaš koji je restoran proveren?

za Bg mogu da preporučim Smash za burgere, Hanan za libansku, picerije Pietra, Dimitrije, Botako, Madness, meksičku hranu, naročito kesadilje, u Zapati. Domaća hrana Zavičaj, kod njih najčešće uzimam ribu. Palačinke Milky

i ako voliš odvratnoće poput pohovanog mozga, restoran Početak

ne znaš šta bi od hrane ili ne znaš koji je restoran proveren?

za Bg mogu da preporučim Smash za burgere, Hanan za libansku, picerije Pietra, Dimitrije, Botako, Madness, meksičku hranu, naročito kesadilje, u Zapati. Domaća hrana Zavičaj, kod njih najčešće uzimam ribu. Palačinke Milky

i ako voliš odvratnoće poput pohovanog mozga, restoran Početak
Više je bilo pitanje šta je to što svi vole, a ja sam mislio da probam nešto što do sada nisam. I probao sam.

Većinu od nabrojanog sam probao, osim te odvratnoće i ribe iz Zavičaja.

Sveto trojstvo:

1. Šiš ćevap u goce delčevoj
2. Bečka šnicla preko puta zgrade politike.
3. Pljeskavica u stepinom vajatu na autokomandi.

Dvojka po meni je najbolji odnos cene i kvaliteta. Ne može da se pojede odjednom :mrgreen:

Evo i ovo je brza hrana, nema spremanja, samo ti šporet treba.
20231204_085158.jpg
Apsolutno preporučujem pasulj iz Takova, 300 gr. sa slaninom, ma kakva slanina, čisto suvo meso.

Zaista ukusno, kvalitetan pasulj kao za prebranac, sa dobrim komadom mesa.

Ja sam platio 230 din, garantujem da je u SL još jeftiniji.

Evo i ovo je brza hrana, nema spremanja, samo ti šporet treba.
Pogledajte prilog 1457783
Apsolutno preporučujem pasulj iz Takova, 300 gr. sa slaninom, ma kakva slanina, čisto suvo meso.

Zaista ukusno, kvalitetan pasulj kao za prebranac, sa dobrim komadom mesa.

Ja sam platio 230 din, garantujem da je u SL još jeftiniji.
Sasvim okej inače :okok:, ali ljudi kod nas vole fensi stvari.:

Back