Fašistička odluka ministra, iz fašističke države Srbije

veKsla:
e vidju djevojko a sto se ti sprdas sa vlastitom sramotom:D:D:D:lol:

Sta je, genije? Neprihvatljivo je tvom sistemu shvatanja da neko uvidja da ima gresaka u njegovoj drzavi. Samo primitivni majmuni mogu da tvrde da je njihova zemlja, vlast, vjera, porodica, savrsena i nepobitno najbolja na svijetu i nepostoji mogucnost da eventualno grijesi u necemu... Ako, neka, samo se ti smeskaj, mnogo si smpatican tako.

I koji dio price je na moju sramotu? Ah, da rodjena sam u CG, bravo, bravo, dobro da si me podsjetio...

Incognito:
Samo vi nastavite sa medjusobnim vredjanjem pa cete svi lepo i kolektivno popiti po ban...
Ako ne umete da diskutujete kao ljudi i vodite argumentovanu raspravu, skoknite na neku planinu ili brdasce, recimo Ravna Gora je idealno mesto za takve, pa tamo iskazujte svoje primalne instikte...

ti si ovde da budes objektivan...
ovo nije bilo objektivno...

Incognito:
Samo vi nastavite sa medjusobnim vredjanjem pa cete svi lepo i kolektivno popiti po ban...
Ako ne umete da diskutujete kao ljudi i vodite argumentovanu raspravu, skoknite na neku planinu ili brdasce, recimo Ravna Gora je idealno mesto za takve, pa tamo iskazujte svoje primalne instikte...

С КОЈИМ ПРАВОМ ВРЕЂАШ И РАВНУ ГОРУ И РАВНОГОРЦЕ... И МЕНЕ ??? :evil:

осим тога НЕ КАЖЕ СЕ ИНСТИКТЕ него ИНСТИНКТЕ !!! :oops:

eremita:
[/SIZE]

С КОЈИМ ПРАВОМ ВРЕЂАШ И РАВНУ ГОРУ И РАВНОГОРЦЕ... И МЕНЕ ??? :evil:

осим тога НЕ КАЖЕ СЕ ИНСТИКТЕ него ИНСТИНКТЕ !!! :oops:
icon7.gif

vispak:
a sta vi velite da se uz onu crkvicu izgradi i dzamija i crnogorska prav.crkvica,..

А шта ти мислиш да потражиш мозга негде сутра пре него ли дођеш амо поново.

Кнез Јанко
Како смрде ове потурице!
Опажаш ли ти штогод, Рогане?

Кнез Роган
Ка у зли час, кнеже, не опажам!
Кад близу њих сједим у скупштину,
ја нос држим свагда у рукама;
да не држим, ја бих се избљувао.
Па сам с тога на крај и утека,
е близу њих не бих освануо.
Ево видиш како смо далеко,
и опета она тешка воња