otkacena slavonka
Domaćin
- Poruka
- 4.422
RAZUMIJEM TE i to u potpunosti...ali ne vrijedi se zivcirati...vidis da su neki ovdje samo da bi provocirali...ne dopusti im da se raduju na tvoj racun... :wink:
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Зови полицију у Суботици па их питај, ја не водим евиденцију о свакој бараби која добије по пичци!nesha taxista:Kojim mafijašima?
PJ_Harvey:Subotica -- Predsednika Hrvatsko-bunjevačko-šokačke stranke Blaška Temunovića u ponedeljak su pretukle dve osobe, uz nacionalističke uvrede.
Temunović je u Subotici teško povređen pošto su ga dve osobe pretukle bejzbol-palicom i metalnom šipkom, saopštila je danas njegova stranka. Dodaje se da su napadači Temunovića vređali, psovali mu "ustašku majku" i uputili mu druge nacionalističke uvrede. Posle incidenta su pobegli.
U saopštenju se navodi da je Temunović napadnut u ponedeljak oko 15 časova na Trgu žrtava fašizma, a potom prebačen na Ortopedsko odeljenje Opšte bolnice i operisan.
Hrvatsko-bunjevačko-šokačka stranka navodi da je policija obaveštena o događaju.
De_Sisti:не платиш струју, они дођу и одсеку,
не платиш воду , они дођу и одсеку,
шта се деси кад не платиш алиментацију?
samo sto ovde neodsjecaju, vec seku!!!otkacena slavonka:hahahaha..dodu i odsjeku....![]()
E vidis kod nas itekako vazno sta ces reci a ne rijeci!!! Jer jekanje ovde neprolazi na dobar odziv i bolji stav drugih prema tebi, zato pocni sa pisanjem srpskim pismom!!otkacena slavonka:sijeku ili seku...tako mi svejedno...vazno je da ******* odleprsa...
tajna_smotra:E vidis kod nas itekako vazno sta ces reci a ne rijeci!!! Jer jekanje ovde neprolazi na dobar odziv i bolji stav drugih prema tebi, zato pocni sa pisanjem srpskim pismom!!
Lik ne razlikuje pojmove,verovatno je isao u neku ustasku skolu ili u omladinski pokret 64 zupanije na obuku.De_Sisti:prebijen je na trgu zrtava fasizma, pa to znaci da su ga fasisti napali??!!!
Tako su nešto i Slobini pričali o Ćuruviji, kad ono ... DB!KoscheiBesmertnii:Био дужан зеленашима!!!
nesha taxista:Tako su nešto i Slobini pričali o Ćuruviji, kad ono ... DB!
Šta se ti čudiš i koga sam ja pljuvao?SANDRINAbg:Istraga je odmah objavila, a cim su ih uhapsili da se radi o nerasciscenim racunima.
Ne razumem sta ti to pokusavas da dokazes...mislim, zar se ne umoris od pljuvanja, ako si nekim cudom ovdasnji, a ako nisi...e onda razumem sta radis.
tajna_smotra:E vidis kod nas itekako vazno sta ces reci a ne rijeci!!! Jer jekanje ovde neprolazi na dobar odziv i bolji stav drugih prema tebi, zato pocni sa pisanjem srpskim pismom!!
А можда се и оклизнуо на банану.nesha taxista:Tako su nešto i Slobini pričali o Ćuruviji, kad ono ... DB!