Fashizam u Srbiji??

• Začetnik teme Začetnik teme DeDa
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
eremita:
Па на овом форуму тачно можеш да утврдиш како синхронизовано делују србомрзсци и како блате ову земљу:

1. прво је миле куроњић поставио тему НЕОНАЦИСТИ ДИВЉАЈУ 11.11..2005.
против Националног строга уопште не помињући Комунисте на факсу који
су организовали трибину која је била провокација,

2. затим је серб паган поставио темуКЛЕРОФАШИСТИЧКИ ПОКРЕТ ПОДРЖАО
НЕОНАЦИСТЕ 16.11.2005. где је одмах прогласио и Образ да су клерофашисти

3. и на крају шлаг на торти де-да поставља тему ФАШИЗАМ У СРБИЈИ да би
ствар "прикуцао"...

Намера је једна те иста а то је да све освешћене и национално свесне Србе под хитно прогласе нацистима, неонацистима тј. фашистима И ДА СВЕ ШТО ЈЕ НАЦИОНАЛНО СТРПАЈУ У ИСТИ КОШ КОЈИ ЋЕ НОСИТИ РАДНИ НАСЛОВ:
ФАШИЗАМ, и ако могу можда и да похапсе све Србе и то би им пуно значило, и да забране и затвором казне све што је СРПСКО и ПРАВОСЛАВНО...

Комунисти су прешли на нови-СТАРИ метод ТЕРОРИЗМА што се види и по овом форуму... не би ме чудило да као следећу тему поставе: ЕРЕМИТА ОТВОРИО КОНЦ-ЛОГОРЕ ! :lol: :lol: :lol:
Па то једино знају, да клеветају, па после да кукају то су научили о муслимна и хрвата. А истина у Србији није важна од 1945 кда су зјхали комунистички сатанисти ОВАЈ ПРАВОСЛАВНИ НАРОД и као последицу имаш днашње стање

Бл:
Па то једино знају, да клеветају, па после да кукају то су научили оД муслимАна и хрвата. А истина у Србији није важна од 1945 када су зајахали комунистички сатанисти ОВАЈ ПРАВОСЛАВНИ НАРОД и као последицу имаш данашње стање

Али пази, њима је дозвољено у овој земљи да лепе плакат СТРЕЉАЊЕ ЈЕ ОК!
Па шта значи то ОСИМ ДА ОНИ ПОЗИВАЈУ НА УБИЈАЊЕ СВИХ ОНИХ КОЈИ ПОШТУЈУ ДРАЖУ МИХАЈЛОВИЋА ??? али ако им случајно поменеш да се за све злочине мора одговарати а нарочито за оне комуњарске који се несметано врше од 1945. па све до данас, Е ТО НЕ МОЖЕ!

ajde bre eremita ne loopaj,koji si ti osvesceni srbin,a oni koje spominjes su kao neki neosvesceni..i zaista se vise okani tih zavera u tvojoj glavi,boli ljude **** ovde na forumu za to,cisto se iznose svoja misljenja..ja vidis mislim da sam "bolji srbin od tebe",tj. da si ti od onih koji laju,a donose samo stetu,od kojih srbija samo gubi,pa ipak ne mislim da te neko placa i da je sve to neka zavera...mada,tebe licno ne,ali obraz i slicne...treba da se proveri..

eremita:
Али пази, њима је дозвољено у овој земљи да лепе плакат СТРЕЉАЊЕ ЈЕ ОК!
Па шта значи то ОСИМ ДА ОНИ ПОЗИВАЈУ НА УБИЈАЊЕ СВИХ ОНИХ КОЈИ ПОШТУЈУ ДРАЖУ МИХАЈЛОВИЋА ??? али ако им случајно поменеш да се за све злочине мора одговарати а нарочито за оне комуњарске који се несметано врше од 1945. па све до данас, Е ТО НЕ МОЖЕ!
Па то ти је и проблем, овога Београдсг пашалука, деца бивших ком. функционера су преузели град поново, Жалосно је што они ПРАВИ БЕОГРАЂАНИ немогу да ни своју имовину врате пошто су им ове комуњаре одузели , а сада су демонортским путем купили

Petar_FPN:
ajde bre eremita ne loopaj,koji si ti osvesceni srbin,a oni koje spominjes su kao neki neosvesceni..i zaista se vise okani tih zavera u tvojoj glavi,boli ljude **** ovde na forumu za to,cisto se iznose svoja misljenja..ja vidis mislim da sam "bolji srbin od tebe",tj. da si ti od onih koji laju,a donose samo stetu,od kojih srbija samo gubi,pa ipak ne mislim da te neko placa i da je sve to neka zavera...mada,tebe licno ne,ali obraz i slicne...treba da se proveri..

Зашто си безобразан, и зашто вређаш?
Ако се већ "залажеш да људи износе своја мишљења" како се усуђујеш
простачино левичарска да напишеш да сам ја од оних који "лају"... да ли
заиста верујеш да НИСИ ЗАСЛУЖИО ТАКОЂЕ УВРЕДЉИВ ОДГОВОР !
А када га добијеш - онда ћеш брже-боље да трчиш код јоминија да се
жалиш, и да друкаш, јадниче... :lol:

Баш си све лепо описао, дакле од оних као што сам ја СРБИЈА САМО ГУБИ, а од оних као што си Ти, СВИ ВИДИМО ШТА ЈЕ И КОЛИКО СРБИЈА ДОБИЛА !!!

И уопште ме не чуди што си толико закрвавио и забалавио... тако се понашају
они којима пропадне намера...

"prostacino levicarska"...:):):):):):):):):):):)
...kazem kakva je to logika,kad krenemo sa uvredljivim etiketama...:):)
nego,ne mogu vise da pisem,"zakrvavio sam i zabalavio"....:)
p.s. ne mislim da srbija ima stete ni od tebe ni od mene licno,mi smo ipak sitni za te stvari,govorio sam o principu lajanja koji se nauci tamo negde,..ma mnogo gledas skupstinu...

Elvin:
ovo gore nije bio uvredljiv odgovor...:wink:

mogu da zamislim kako bi izgledao uvredljiv odgovor:roll:

ps

prostačino levičarska:lol:

О-па Елвине...
баш си постао правдољубив...
али то ипак неће изменити мој став према легализацији марихуане...

DeDa:
U proteklih par dana mogli smo da cujemo mnogo o ispadima koje su pocinili neonacisti u Novom Sadu ili u Beogradu.Srbi kao narod imaju tradiciju anti fasizma,sto nissmo prikazali i najboljem svetlu u emisiji "klopka" na BK televiziji.na pitanje:"Da li nacionalni Stroj treba zabraniti",vise od polovine glasaca glasalo je protiv.
Jos jedna stvar koja u direktnu vezu sa neonacistima i fasizmom dovodi posebno pripadnike SRS jeste to da uprava te stranke nije osudila Nacionalni stroj,poput ostalih parlamentarnih stranaka.
...

Срби су се као народ приказали у најбољем светлу, показали су да им комуњаре више не могу испирати мозак са излизаним флоскулама ЗАТО СУ ТАКО И ГЛАСАЛИ...

Више је него смешно и даље инсистирати на тим испраним етикетама... као што је жеља постављача ове теме... сада испаде да је и СРС "У ДИРЕКТНОЈ ВЕЗИ СА НЕОНАЦИСТИМА И ФАШИЗМОМ"...

Србија је управо гласањем у емисији "клопка" КАЗАЛА СВОЈЕ !!! Али то за овај форум очигледно није довољно... дакле пичите даље...

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol: :lol:
:lol: :lol: :lol:
:lol: :lol:
:lol:

...kazem kakva je to logika,kad krenemo sa uvredljivim etiketama...
nego,ne mogu vise da pisem,"zakrvavio sam i zabalavio"....

п.с. ... зар ниси Ти ово малопре написао ??? хахахахаааааааааа....

Nacionalista:
Заиста невероватно,па докле ће ови јудео-левичари да причају глупости.
Заиста не видим ништа лоше у организацијама попут ,,Националног строја,, па кад постоји она секташка дружина грађански савез,кад постоји она Чедина секта,кад постоје разне комунистичке организације и зашто се увек нападају десничари!!!

ПОДРШКА ВЕЛИКОМ ЛЕ ПЕНУ!!!!

СРБИЈА СРБИМА!!!!
ЕВРОПА ЕВРОПЉАНИМА!!!!

strojcir3xu.jpg

chas sam judeo, chas sam nazzi :roll:
dogovorite se ljudi

Back