FASHION

tratinchica_hrizantema:
Nadya:
tratinchica_hrizantema:
E a je li iko od vas vodio decka dok ste shoppingovale?Ja sam jednom napravila tu katastrofalnu gresku... :roll:
Moj decko ima genijalan ukus kada sam ja u pitanju, jer me potpuno poznaje :D
Ma i moj decko mene poznaje & moj ukus,ali kako samo mrzi shoppingovanja..... :!:

moj hoće sve na brzinu, pa se ubih objašnjavajući da MORA da se proba stvar pRE nego što se kupi....on pogleda, dopadne mu se, uzme svoju veličinu, i da prodavačici, zajedno sa ostalim stvarima, na gomilu. Tako on kupi 4 stvari za 10 minuta, a aja jednu taŠNU kupujem po dve nedelje (i to jednu koju znam da mi se dopada, i nemam dilemu, nego se uvek ispalim pa kupim, u istoj radnji, nešto drugo, za šta mi, LUKAVE JEDNE PRODAVAČICE, kažu da je to posledenji primerak :lol: )

jao,shopping...to mi je omiljeni sport :wink:
obozavam da idem sa drugaricama da gledam sta ima po gradu ili da listam editorijale,ali kupujem UVEK sama,jer sam tako nekako sigurnija...bnemam pojma...valjda tako lakse odlucim...

eh, ja volem sama kad znam šta hoću, ali kad ima više opcija....da nebi mog dragog, uzela bih crne umesto maslinastih pantalona pre neki dan u šopingu (šta ću, volim crno), a ispostavilo se da su baš te zelene - pun pogogdak!

S_K_V_O:
etotako:
Nadya:
etotako:
moguce da je neki minut u pitanju i da je podznak u stvari strelac :)
i onako je na kraju skorpije, cela prva kuca mi je u strelcu

Pa ako je na nekom od poslednjih stepenova onda si vise Strelac nego Skorpija u podznaku, ako je na poslednjem 29 stepeni,nekoliko min, onda se gleda kao da si Strelac...mnogo je oslabljen uticaj znaka u kome se planeta(ili podznak) nalazi ako je planeta na poslednjim stepenima.Ja eto Skorpija-Riba.

A sto se teme tice...ja bas nisam tipicno zensko sto se tice shopinga...ne idem cesto...nisam isla ni kada sam finansijski mnogo bolje stajala, a sad bas i nemam love...a i kad je imam meni se naravno svidi nesto najskuplje :cry:
Dobro de, bar me tesi to sto ZNAM da cu jednog dana postati multimilionerka , pa ce moji problemi biti reseni :wink:

Da, kod mene se sasvim jasno vidi taj Strelac jer sam visoka i dugonoga...
Podznak mi je na 26 stepenu Skorpije... nije bas poslednji, ali valjda dominira Strelac jer mi je tamo u prvoj kuci Neptun.

Back