Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Steffan:Obozavam velike trzne centre!!!!!U stanju sam da se tamo zavucem i da spartam po ceo dan!!!
Jedino steta sto su u Beogradu svi trzni centri ocajni...
![]()
Steffan:Obozavam velike trzne centre!!!!!U stanju sam da se tamo zavucem i da spartam po ceo dan!!!
Ali zato u Rimu i Londonu... uh.... ma i u Budimpesti su sjajni, svi su bolji od ovih nasih krseva..
sibirska:Steffan:Obozavam velike trzne centre!!!!!U stanju sam da se tamo zavucem i da spartam po ceo dan!!!
Ali zato u Rimu i Londonu... uh.... ma i u Budimpesti su sjajni, svi su bolji od ovih nasih krseva..
E jesi ženetina!![]()
![]()
![]()
mala natasa:Pa ne mogu da verujemtotalno zenska tema, ma zenski svet breee, a ti se utrpas i tu :? . Daj resi moj zivotni zadatak..KAKO TE SE RESITI????? :wink:
Steffan:sibirska:Steffan:Obozavam velike trzne centre!!!!!U stanju sam da se tamo zavucem i da spartam po ceo dan!!!
E jesi ženetina!![]()
![]()
![]()
Ali na jedan muzevan, seksi nacin zar ne?!? hahahah![]()
![]()
![]()
Nadya:E, i ja sam ovih dana totalno u shoping fazonutrazim lepe crne cizmice, i obidjoh ceo grad... jedva da sam nasla nesto, ali nista sto bih kupila
moracu da zovem Steffana
da me posavetuje i uputi, jer ocigledno je covek potpuno dusevno i fizicki posvecen tome :wink:
nanuska:Ajmo malo o modi i sopingnajbolja tema
![]()
Steffan:Nadya:E, i ja sam ovih dana totalno u shoping fazonutrazim lepe crne cizmice, i obidjoh ceo grad... jedva da sam nasla nesto, ali nista sto bih kupila
moracu da zovem Steffana
da me posavetuje i uputi, jer ocigledno je covek potpuno dusevno i fizicki posvecen tome :wink:
Moze moze, ali samo pod uslovom ako si spremna da ides sa mnom u soping turu u Rim o mom trosku...![]()
Zena s greskom:Mogu li ja sa vama....bicu mirna kao bubica....samo me vodi![]()
Steffan:Zena s greskom:Mogu li ja sa vama....bicu mirna kao bubica....samo me vodi![]()
Moze, samo moracemo da delimo krevet, ako ti to ne smeta?![]()
Bas si vickasta. Dobra ti ta *. A ja pocela temu i otislaaa. Nije u redu. Vidim da nisam jedina, a nisam ni mislila, ali nisam znala da sve imamo bas isti osecaj kad kupujemo. Ma voolim da kupujem ssvvee! I cim izadjem iz prodavnice moram da zapalim cigaretu! Moram. Posebno kad primenim sva oruzja-kes, Yuba karticu i cekove u istom danu.Betty:nanuska:Ajmo malo o modi i sopingnajbolja tema
![]()
hu, hu![]()
SHOPPING & *, jos bolja tema 8)
Eve ti svi moji crveni karmini! ne koristim ih godinama. A ti meni daj malo sljokica. Da nisi sljasteci Blizanacetotako:ja obozavam crvene karmine... imam ih u svim nijansama
i volim sve sto sija i ima sljokice
I uvek, bas uvek imam nesto sto sija na sebi... malo kitcha... obozavam ... etotako...
ja sam Ribica... ali imam puno Blizanca u horoskopu zbog nekih planeta, trigona, polozaja kuca... Dam ti sljokica... koje hoces boje? i za koji deo tela/lica?nanuska:Eve ti svi moji crveni karmini! ne koristim ih godinama. A ti meni daj malo sljokica. Da nisi sljasteci Blizanac
ne pravim pitanje. stoje mi sljokice. a i mojim cerkama. trebace mi malo vise, a da i tebi ostaneeetotako:ja sam Ribica... ali imam puno Blizanca u horoskopu zbog nekih planeta, trigona, polozaja kuca... Dam ti sljokica... koje hoces boje? i za koji deo tela/lica?nanuska:Eve ti svi moji crveni karmini! ne koristim ih godinama. A ti meni daj malo sljokica. Da nisi sljasteci Blizanac
Secam se da sam se pre par godina natripovala da imam rak koze jer sam slusala neku doktoricu na tv kako prica o nekim flekama na noktima. Naravno, odmah sam pregledala svoje sa kojih sam sveze skinula lak (slucajnost ili sudbina?). I zamisli... nasla sam minijaturnu linijicu koja je izgleda kao tackica precnika 0.3mm. Padam u trans.... aaaaa, ja imam tumor, zamisljam scene ucveljene porodice pored mog bolnickog kreveta... svi placu i tako to... drama na holivudskom nivou. Dok ovo kucam cujem komsinicu kako place i arlauce kao vuknanuska:ne pravim pitanje. stoje mi sljokice. a i mojim cerkama. trebace mi malo vise, a da i tebi ostaneeetotako:ja sam Ribica... ali imam puno Blizanca u horoskopu zbog nekih planeta, trigona, polozaja kuca... Dam ti sljokica... koje hoces boje? i za koji deo tela/lica?nanuska:Eve ti svi moji crveni karmini! ne koristim ih godinama. A ti meni daj malo sljokica. Da nisi sljasteci Blizanac
Ovde je nesto pomalo konfuzno...Ja volim sljokice jer me, mozda glupo zvuci, vesele. Nekako se smeskaju i kikocu. Volim zive boje svuda oko sebe. I u poslu sam okruzena bojama. Volim majice u zivim bojama. E, samo na lice ne stavljam zive boje. Mooooram da spavam. Prosto morametotako:Secam se da sam se pre par godina natripovala da imam rak koze jer sam slusala neku doktoricu na tv kako prica o nekim flekama na noktima. Naravno, odmah sam pregledala svoje sa kojih sam sveze skinula lak (slucajnost ili sudbina?). I zamisli... nasla sam minijaturnu linijicu koja je izgleda kao tackica precnika 0.3mm. Padam u trans.... aaaaa, ja imam tumor, zamisljam scene ucveljene porodice pored mog bolnickog kreveta... svi placu i tako to... drama na holivudskom nivou. Dok ovo kucam cujem komsinicu kako place i arlauce kao vuknanuska:ne pravim pitanje. stoje mi sljokice. a i mojim cerkama. trebace mi malo vise, a da i tebi ostaneeetotako:ja sam Ribica... ali imam puno Blizanca u horoskopu zbog nekih planeta, trigona, polozaja kuca... Dam ti sljokica... koje hoces boje? i za koji deo tela/lica?nanuska:Eve ti svi moji crveni karmini! ne koristim ih godinama. A ti meni daj malo sljokica. Da nisi sljasteci Blizanac![]()
okrecem 5-6 telefona, saznajem ime doktorice, odlazim ranom zorom kod nje na kliniku za venericne bolesti... i tu pocinje onaj deo sa sljokicama.... Bilo je 6 i nesto am, a moje sljokice su vristale na usnama ... i govorim taksisti da idemo do klinike... i onda njegov izraz lica: aha... razume se...
predrasude...
ne znam odakle ta fascinacija sljokicama i kitchem... mozda zato sto sam rodjena u disko eri pa me ona nekako obelezila.
U svakom slucaju, doktorica je ustanovila da je moja fleka ljubicaste boje, da je modrica... i tada sam se setila da me je to sredila moja dzukela u igri i mazenju par dana pre.