Fashion week-kod nas i u svetu..

Sta mislite o ovim desavanjima? Da li se u bg dize "halabuka" oko toga kao u vecim modnim centrima,recimo kada je fashion week u Atini,Milanu,Parisu,NY ?Da li obracate paznju na nove kreatore koji izlaze sa svojim kolekcijama kod nas?...

Sve najbolje naravno, jedva cekam ovaj u aprilu (mislim da tad treba da bude), kod nas nedelja mode prodje a na tv-u ili u medijima niko ni ne pomene, mislim Srbija je to.....nije isto mi zaostajemo za svetom tako da sigurno ne moze biti isto....:)

Sta mislite o ovim desavanjima? Da li se u bg dize "halabuka" oko toga kao u vecim modnim centrima,recimo kada je fashion week u Atini,Milanu,Parisu,NY ?Da li obracate paznju na nove kreatore koji izlaze sa svojim kolekcijama kod nas?...

Искључиво ми се свиђа рад Звонка Марковића... не пратим остало ништа.

mislim da se u odredjenim krugovima dize "halabuka", ali ipak smo mi mali, minorni za mocnu modnu industriju. A sto se tice mladih kreatora, kao i u svakoj bransi ima i onih koji znaju svoj posao i onih drugih!

Back