Farmerke

• Začetnik teme Začetnik teme yokai
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Svakako treba nositi ono u cemu se covek oseca prijatno, pa ako farmerke cine da se osecas budalasto, onda razumem da ne zelis da ih nosis.
Mozda je i do sredine, kod nas se uvek osecam kao Alisa u zemlji cuda, sve neke restrikcije sta smem sta ne smem (kad su u pitanju odeca, boje, duzina kose). Ovde je nekako to mnogo lakse, sve se nosi i moderno i demode, i farmerke sa 100 godina, tako da nije pritisak okoline izrazen (ili ja ne primecujem :whistling:)

Yokai zamalo da pre neki dan kupim drecavo zelene farmerke, ali nisu imali moj broj na zalost. Crne i bele nisu bas tako retke :think:

Mislim da žene mogu da nose sve boje farmerica. Skroz mi je normalno (odnosno lepo) da vidim ženu u crvenim, zelenim, žutim itd. famerkama. Dok mi na muškarcu to odvratno stoji (bar u većini slučajeva). Crne farke su na muškarcu ok, a i bele mogu da prođu. Mada je sve stvar ukusa.

...bila danas u Lewis-u....sto me je razocaralo, ima 500 onaj, 600 ovaj..svakakvih nekih modela...cak sam se iznenadila da i oni prave
farmerke sa elastinom koji iznad svega mrzim....razocarala se bas, posebno sto je snizenje do 50%..i sad nisam bas voljna da kupim
nesto samo zarad secanja na neka lepa vremena....
...onda me posavetovase da odem u drugi butik koji ima mnogo veci izbor frimiranih farmerica gde bi mozda nasla nesto za sebe...
...ako nadjem nesto fino, okacicu sliku..:D

tumblr_lop29alV3q1qjm803o1_500.jpg

Back