Farmerke 🙂

Ono sto je bitno kod farmerica za muskarce,to je da farmerke prate oblik tela.Da bi farmerke delovale seksi,treba da se istakne obris muskog polnog aparata.
Treba da je istaknuto uzvisenje na medjunozju,da se naslucuje velicina penisa i testisa.To jako pali devojke,a i one u srednjim godinama zene....
ni slucajno, muske farmerice treba da istaknu dobru guzu :rtfm:

Кад сам била девојка носила сам скроз плитке, уске у горњем делу а благо звонасте од колена на доле.
Сад доста ретко носим фармерице, више панталоне. Цигарет, до чукљева, уз салонке.
Misiis do clanaka? 😀

Osecam se jako ponizeno,kada procitam misljenje zena,da je sada kod muskaraca najvaznije,da imaju povecu guzu,jer to zenske pali.Od kada je sveta
i veka,dobra guza je bila pojam,kada se opisuje dobra riba.Muskarci sa izrazito primetnom guzom,odmah su stavljani u red pesikana.Sta je ovo ljudi,da zene
nas prave muskarce,gledaju i ocenjuju nasu zadnjicu.Ovo je smak sveta,doslo je zadnje vreme,zene odose u homice..........

Osecam se jako ponizeno,kada procitam misljenje zena,da je sada kod muskaraca najvaznije,da imaju povecu guzu,jer to zenske pali.Od kada je sveta
i veka,dobra guza je bila pojam,kada se opisuje dobra riba.Muskarci sa izrazito primetnom guzom,odmah su stavljani u red pesikana.Sta je ovo ljudi,da zene
nas prave muskarce,gledaju i ocenjuju nasu zadnjicu.Ovo je smak sveta,doslo je zadnje vreme,zene odose u homice..........
U bre..., jadan! :hehe:

Ne uzbudjuj se toliko,skodice ti ljepoti.😀

Najvise volim crne, skinny, mada kupujem i u drugim bojama.

Ranije sam ludovala za Miss Sixty farmerkama. Svidjao mi se njihov kroj, mekoca i izdrzljivost teksasa. Sada, kada udjem kod njih u radnju bukvalno mi se nista ne svidja. Previse moderno, upadljivo, uvrnuto. A imali su sjajnih farmerki, koje sam na sve mogla da nosim. Mogle su da se kombiniju od duksa i patika do kosulje, stikli i sakoa.

Levi's!
Sve moguće vrste i modeli, koji mi stoje. Uglavnom nosim skinny i klasične,sa elastinom.
Dobre farmerice, uvek dobro i platim, ali mi se isplati. Obzirom da spadaju u jedan od omiljenih odevnih predmeta.
Imam i Novopazarske, ni'š im ne fali!Zarine farmerice i modeli su mi takođe među omiljenim (imaju ih u dosta boja i varijanti).
Levi's!
Sve moguće vrste i modeli, koji mi stoje. Uglavnom nosim skinny i klasične,sa elastinom.
Dobre farmerice, uvek dobro i platim, ali mi se isplati. Obzirom da spadaju u jedan od omiljenih odevnih predmeta.
Imam i Novopazarske, ni'š im ne fali!Zarine farmerice i modeli su mi takođe među omiljenim (imaju ih u dosta boja i varijanti).
Volim farmerke i neke trenerke

Back