Farmerke 🙂

Vasa omiljena marka farmerki ili model?
Skini,klasicne,trapezaste,svijetle,tamne,pocijepane,sa elastinom ili bez?🙂
Da li ste spremni dati mnogo novca za farmerke neke marke ili su vam dovoljni i ovi novopazarski modeli? 🙂

Marka mi je nebitna..
Važno mi je da mi se sviđaju .

Biram tamne i uzane , sa ili bez elastina..
I iscepane takođe dolaze u obzir...

Da ne zivimo vise u zabludi,sto se tice robnih marki farmerki.Iz pouzdanih izvora,dobio sam informaciju,da u Beogrdu nema ni u JEDNOJ PRODAVNICI
originala stranih marki farmerka.Cak i one najskuplje,u ekskluzivnim prodavnicama u nasem gradu,sve se to proizvodi u Pazaru u srbiji.
Sto se tice kvaliteta proizvedenih farmerki,one su u klasi najkvalitetnijih farmerki,poznatih svetskih robnih marki.One farmerke koje se kod nas prodaju
po najvisim cenama,imaju visoku cenu,samo zato sto imaju nasivene strane robne marke.Jeftine farmerke,imaju potpuno isti kvalitet,samo nizu cenu,jer
stoji pazarska marka.

Da ne zivimo vise u zabludi,sto se tice robnih marki farmerki.Iz pouzdanih izvora,dobio sam informaciju,da u Beogrdu nema ni u JEDNOJ PRODAVNICI
originala stranih marki farmerka.Cak i one najskuplje,u ekskluzivnim prodavnicama u nasem gradu,sve se to proizvodi u Pazaru u srbiji.
Sto se tice kvaliteta proizvedenih farmerki,one su u klasi najkvalitetnijih farmerki,poznatih svetskih robnih marki.One farmerke koje se kod nas prodaju
po najvisim cenama,imaju visoku cenu,samo zato sto imaju nasivene strane robne marke.Jeftine farmerke,imaju potpuno isti kvalitet,samo nizu cenu,jer
stoji pazarska marka.
Iz tog slijedi da te strane marke dozvoljavaju ladno plagiranje svojih proizvoda?Malo cudno,moras priznati.
Kupovala sam ove novopazarske marke farmerki,nisu lose,nisu ni skupe,ali je materijal nekako previse mekan i brzo izgube oblik.
Sto se tice kroja su ok.Sasivene su po jus-u.🙂
Ja inace volim kad su farmerke sivene tacno po mjeri...a ne kupis neki broj,a ono uopste nije po standardu.

Screenshot_2021-08-29-20-06-19-1.png

Iskreno ne nosim cesto farmerke , vise preferiram one malo kako sire i komotnije/udubnije tako i prakticnije kargo pantalone sa onim dzepovima , kao vojnicke (samo jednobojne, iskreno ne volim nesto maskirne pantalone, ono jakna, dukserica , kapa i to Ok maskirno ali pantalone bas i nisam fan) , a sto se tice farmerki marka mi nesto nije bitna vec bitno mi je samo da su eto malo komotnije, da onako malo vise i padaju (mada ne volim ni kad su ono kao dzakovi) jer iskreno organski ne mogu da podnesem uske pantalone, one kao helanke, to mi je ono kad vidim da neki muskarac nosi znaci pegla 🤮 i po mogucstvu da su tamnije i da ne deluju previse trendi, vec vise onako malo da su apa-drapa , u nekom malo alternativnijem fazonu (nikad nisam voleo taj neki trendi/fensi fazon) , ono da idu lepo uz duksericu sa kapuljacom i Dzordanke. ;)
Mada kao sto sam rekao ne nosim bas nesto cesto farmerke, vise volim one kargo pantalone iz vise razloga. ;)

Ali eto mozda odprilike ovaj neki rad :

https://i.ebayimg.com/images/g/KwUAAOSwy6hcqMfZ/s-l300.jpg

Poslednja izmena:
Mislim ok su mi uske pantalone devojke/zene kada ih nose ali kada vidim muskarci da ih nose ono nije mi dobro........uzas, ono kada nekog like vidim u tome dodje mi da ga pitam jeli brate jer nisu imali i muske pantalone u ponudi ........:

Ne radi se samo o ceni i kvalitetu nego sto jeftino i izgleda jeftino,501 si mogao da nosis 20 godina samo sad u njima deluje smesno jer se trend promenio a vrv i kvalitet,replay su lose al svakom stoje dobro

Vasa omiljena marka farmerki ili model?
Skini,klasicne,trapezaste,svijetle,tamne,pocijepane,sa elastinom ili bez?🙂
Da li ste spremni dati mnogo novca za farmerke neke marke ili su vam dovoljni i ovi novopazarski modeli? 🙂
Levi's!
Sve moguće vrste i modeli, koji mi stoje. Uglavnom nosim skinny i klasične,sa elastinom.
Dobre farmerice, uvek dobro i platim, ali mi se isplati. Obzirom da spadaju u jedan od omiljenih odevnih predmeta.
Imam i Novopazarske, ni'š im ne fali!Zarine farmerice i modeli su mi takođe među omiljenim (imaju ih u dosta boja i varijanti).

Nemam neki omiljeni model. A generalno nisam njihov ljubitelj. Kao mali ih tek nisam podnosio, sada mogu da ih nosim tu i tamo ali ih generalno ne volim i radije ću nositi nešto drugo nego njih. Glavni razlog je neudobnost.

Back