Vrela Cica
Iskusan
- Poruka
- 5.579
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Pocela je, konacno. Bila sam banovana, pa nisam mogla da stavim temu. Da li gledate? Koga volite? Koga ne volite? Koga biste voleli da vidite?
Ja sam ranije ucestvovala u nekim rijalitijima u inostranstvu. Ovde mi nije bas zanimljivo, a i nagrada mi nije zanimljiva.
Pocela je, konacno. Bila sam banovana, pa nisam mogla da stavim temu. Da li gledate? Koga volite? Koga ne volite? Koga biste voleli da vidite?
Treba dovesti jedno 10-ak dzihadista unutra da ih tamo sve je.bu i masakriraju 24h zajedno sa familijom Mitrovic i ostalim seljackim gov.nima i sve to zu TV prenos da bagra seljoberska zatucana gleda
Pedeset soma jevreja !
Malo li je ?
Ako ti pomaže Kristijan, pola od toga.
Opet pristojna sumica.
Za ovu zemlju seljaka na brdovitom Balkanu !
Meni je to malo.
citajuci novine naletoh na vest http://www.pulsonline.rs/puls-pozna...-zmijanac-ljubila-se-lizala-i-simulirala-seks
i sinu mi kako je farma dobra stvar
pokazuje ti koliko neke osobe , ikone u nekom smislu mogu biti nule od osoba i moralni patuljci
setih se kalezica i jos nekih i bas je dobro da svi ukapiraju da osoba koja je dobra u necemu moze biti izuzetno suprotna po svemu drugome
zato opravdanja * on je glumac(pevac, slikar) , sledimo ga* trebamo izbaciti iz mozga
mozda ce tad prestati novine da pisu o tim moralnim gromadama i politicari prestati da uzimaju poene uvlaceci u svoje stranke razne * poznate*
Nemoj da gledas, ako ti smeta.
![]()
DUŠICA NAPALA GOGU ZBOG SEKSA SA FILIPOM: Jesi se J*BALA u štali?
Ovakvi rijaliti po belom svetu su jos ogavniji i prizemniji..ali bice da to narod voli da gleda