Farma 6

Џорџи

Srebrna tastatura
Poruka
237.053
Posle 2 god dugo iscekivana farma,jer ste samo vi to trazili vele:heart:ocekuje nas visemesecna edukacija nacije:heart2:

farma_620x0.jpg

Poslednja izmena od moderatora:
Jednostavno je....daljinski u ruke..ili lock na kanal :)
Ма имам своју собу, ТВ, не гледам то ђубре, али дођу гости одем у дневну собу сви гледају и не трепћу, а и ја морам бити ту ето из неког обзира и поштовања и ето немогуће избегнути та говна.

običnim jezikom rečeno televizije moraju da imaju zakonom propisan određen broj sati sopstvenog programa a pošto nemaju kreativnosti da snimaju serije i edukativne emisije( a to polusvet i ne gleda) , najlakše je propisanu šemu popuniti epp rijalitima.

Zaboravljamo da je rijaliti šou došao od naprednog i civilizovanog Zapada a ne sa divljeg i primitivnog Istoka. Tako da to nije proizvod zaostalih zemalja nego onih najnaprednijih a to nam govori da polusveta ima svugde i da je polusvet itekako interesantniji za gledanje od onog normalnijeg.

Sastav farmera obecava dobru zabavu za one koji ce se odvaziti da prate ovu Farmu 6.
Evo Maja Nikolic je uzela rijec .
Povod joj je sto nije ona gazda a u stvari nije nego da se nije dovatila gazdovanja bilo bi nesto drugo ...
th_moon-1.gif

- - - - - - - - - -

farma_620x0-1.jpg

To, samo napred. Malo je debila, treba sve debilizovati. Svakom debilu ubaciti u kuću 4-5 azilanata, sve dok gleda farmu i ostale pomije, instalirati kamere i snimati ih 24/7... sve da ide LIVE na internet!

Voditeljka koja mi je prethodnih godina bila simpatična mi sinoć to ni najmanje nije bila (osim možda njenih grudi :D :D ) sa naduvanim usnama i više od kilo šminke na sebi.

Farma je dno dna, baš kao i svi rijalitiji tog tipa, ali Srbija je zemlja seljaka i neobrazovanih ljudi. Samo je oko 5% nas sa završenim fakultetom.

61670532_s7.gif

Sa onim slamaricama sam ih sinoc ostavila da se nose ...
Gledala sam i saputala sebi u bradu KUKU.
Pa opet kuku, kuku .
Ali sam gledala ...Gledacu koliko izdrzim .
Psuju - nista novo a tek su usli .
Da vidimo kako glume nerodjeni glumci i sto ce sve da izadje iz njih .:manikir:

Back