S
sanja
Gost
Ubila sam bez lanene pantalone majicom koja je pustila crvenu boju. Ofarbala bih ih u teget ili braon, kako se to radi u kucnoj radinosti?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
sanja:I eto, pelene ti se ponovo vracaju u ormar (Snezac treb da se porodi ovih dana)!!!
Cula sam za farbanje u ves masini, kao sto je pomenuto.......
E, dobro da sam našla temu... 'vako: kupila sam jedne tamno sive svečane pantalone u Zari (97% pamuk, 3% elastin) i posle prvog pranja po njima su se pojavila roze tufne, kao da je na tim mestima tkanina oštećena... pantalone nisu ni jednom obučeneIma li neko ideju šta ja sad da radim, da li ima smisla ofarbati ih, ili da li ovi sa hemijskog čišćenja mogu nešto da urade?
To izgleda ovako
i tako na nekoliko baš vidnih mesta![]()
Ne znam sa čime si oprala pantalone ali meni se to desilo 2-3 puta jer se nije rastopio prašak pa su izgleda ona plava zrnca napravila iste takve fleke.Srećom ne na skupim komadima odeće.Ako si ih oprala u nekom tečnom deterdžentu a to ti se desilo onda ih lepo spakuj u kesu pa vrati.Na etiketi mora da ima ko je kontrolisao kvalitet pa zahtevaj da ti prihvate reklamaciju i da ih pošalju kontroloru kvaliteta.Dobijaš nove 100%.Raspitaj se malo o pravima potrošača.Srećno![]()