Hellen
Buduća legenda
- Poruka
- 29.969
Queen_:Opet mi nisi odogovorio. Ali si potvrdio moj prvi post upućen tebi na ovoj temi.
Не зна! Не зна!

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Queen_:Opet mi nisi odogovorio. Ali si potvrdio moj prvi post upućen tebi na ovoj temi.
etotako:Hvala, hvalafirespirit:etotako:Fascinirana sam:
1. firespirit - ne mrzi ga da kaže sve što je očigledno
2. divlja - odgovara potpuno na svom nivou
aplauz!
Etotako, dozvoli da ja kazem da sam fasciniran tobom. Retko neisfolirana i veoma pametna devojcica koja lako upada po tome u oko.
a, doobra je fora tamo gde ona ljude kojima se ne dopada naziva "sitnim dušama", pa tamo gde sugeriše da hoćeš da postaneš GLAVNI NA FORUMU![]()
+ time što ćeš nju raskrinkati![]()
![]()
![]()
i kao šlag... to što se pretpostavlja da se lažno predstavljaš i da si žensko?
jaooo, pa ovo je čitav case study
ima još, ali ovo su neki hajlajti
SINDI:da...i iskrena...i pomalo ne voli divlju...ali nema veze, istina jbg nadje put...zar ne, etotako?
a za firespirita...tema vise nije tema, tema je odavno zaboravljena...a arogancije je bilo dosta, previse...ne pada mi na pamet da nekog branim, ali da li inteligenta osoba kao sto ste vi moze da se suoci sa cinjenicom da su ljudi razliciti, da zbog toga sto se ne uklapaju u vase zamisli o dobru i zlu, ne moraju i same biti zle? da li vi mozete da se suocite sa svojom sujetom, sa cinjenicom da mislite da ste bolji od drugih? na osnovu cega to mislite? covek koji je nasao svoj put i koji je na visem nivou duhovne i emotivne zrelosti, nema potreba da vredja ili omalovazava bilo koga... naprotiv... svestan je prvo svoje, a onda naravno i tudje nesavrsenosti... jer ovo je nesavrsen svet, u kojem zivimo....lako je biti sudac...pozdrav