Fantazija

• Začetnik teme Začetnik teme rosie
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Queen_:
Opet mi nisi odogovorio. Ali si potvrdio moj prvi post upućen tebi na ovoj temi.

biti chist sa sobom jeste biti osoba koja je resila sve racune sa samim sobom, i prihvatila svoje mane i vrline takve kakve jesu i onda kada si chist sa sobom tek onda mozes da kazes da te nesto ne dira ( provokacija ili nesto slicno ) jer si ti prihvatio sebe takav kakav jesi i shvatash da si jedinstvena osoba koja nosi u sebi neshto posebno ( jedinstveno ) i da znas da uzivash u tome ne obaziruci se na tudje dobro ne procenjeno misljenje. biti chist sa sobom = znati uzivati u sebi bez nereshenih racuna sa svojom lichnoscu.

Queen_:
Opet mi nisi odogovorio. Ali si potvrdio moj prvi post upućen tebi na ovoj temi.

Jesam, ali godine cine svoje da ne umes da prepoznas odgovor. Zao mi je, Ja ne mogu da zvacem i gutam za tebe. Sto se tice toga da si nesto potvrdila sebi, ok. Tvoje pravo. Ali moj savet ti je da se umijes, obrises tu sujetu, i ako te bas toliko zanima, pogledas malo bolje moje postove, i smognes snage da razumes. Ako te ne zanima, nemoj da ispadas budala na decijim primerima, ne pristoji zeni u godinama. Cak ni zbog ogrebane sujete.

etotako:
firespirit:
etotako:
Fascinirana sam:
1. firespirit - ne mrzi ga da kaže sve što je očigledno
2. divlja - odgovara potpuno na svom nivou

aplauz!

Etotako, dozvoli da ja kazem da sam fasciniran tobom. Retko neisfolirana i veoma pametna devojcica koja lako upada po tome u oko.
Hvala, hvala :)
a, doobra je fora tamo gde ona ljude kojima se ne dopada naziva "sitnim dušama", pa tamo gde sugeriše da hoćeš da postaneš GLAVNI NA FORUMU :lol:
+ time što ćeš nju raskrinkati :lol: :lol: :lol:
i kao šlag... to što se pretpostavlja da se lažno predstavljaš i da si žensko?
jaooo, pa ovo je čitav case study
ima još, ali ovo su neki hajlajti

Telenovela. Rekao sam vec da si pametna devojcica. Duboki naklon.

da...i iskrena...i pomalo ne voli divlju...ali nema veze, istina jbg nadje put...zar ne, etotako?

a za firespirita...tema vise nije tema, tema je odavno zaboravljena...a arogancije je bilo dosta, previse...ne pada mi na pamet da nekog branim, ali da li inteligenta osoba kao sto ste vi moze da se suoci sa cinjenicom da su ljudi razliciti, da zbog toga sto se ne uklapaju u vase zamisli o dobru i zlu, ne moraju i same biti zle? da li vi mozete da se suocite sa svojom sujetom, sa cinjenicom da mislite da ste bolji od drugih? na osnovu cega to mislite? covek koji je nasao svoj put i koji je na visem nivou duhovne i emotivne zrelosti, nema potreba da vredja ili omalovazava bilo koga... naprotiv... svestan je prvo svoje, a onda naravno i tudje nesavrsenosti... jer ovo je nesavrsen svet, u kojem zivimo....lako je biti sudac...pozdrav

SINDI:
da...i iskrena...i pomalo ne voli divlju...ali nema veze, istina jbg nadje put...zar ne, etotako?

a za firespirita...tema vise nije tema, tema je odavno zaboravljena...a arogancije je bilo dosta, previse...ne pada mi na pamet da nekog branim, ali da li inteligenta osoba kao sto ste vi moze da se suoci sa cinjenicom da su ljudi razliciti, da zbog toga sto se ne uklapaju u vase zamisli o dobru i zlu, ne moraju i same biti zle? da li vi mozete da se suocite sa svojom sujetom, sa cinjenicom da mislite da ste bolji od drugih? na osnovu cega to mislite? covek koji je nasao svoj put i koji je na visem nivou duhovne i emotivne zrelosti, nema potreba da vredja ili omalovazava bilo koga... naprotiv... svestan je prvo svoje, a onda naravno i tudje nesavrsenosti... jer ovo je nesavrsen svet, u kojem zivimo....lako je biti sudac...pozdrav

Cime si se osetila prozvanom sindi? Nesto si pomesala i zamenila me sa nekim. Ja nigde nisam napisao da sam savrsen. Ne postoji savrsenstvo. A sve sto si napisala stoji, ali za "divju". Da si citala sve komentare ukljucujuci i one koji su obrisani mozda bi videla njen histericni napad na nekog ko je cak nije ni uvredio. Ne planiram da ti ih prepricavam.
Drugi put pre nego se istrcis bar znaj o cemu pricas uopste.
O tebi imam lepo misljenje gospodjo Sindi. Nema potrebe da se postavljas kao stit bilo kome i time omalovazavas sebe. Niko ovde nije dete da ne moze da se brani sam za sebe. Uostalom, tema jeste zavrsena. Ne vidim razlog zasto je ti nastavljas. Ne volis etotako? Posto si reagovala tek sada nakon moje prepiske sa njom. Bespotrebno. Tema je zavrsena.

ja se retko istrcavam...i ne , nisam se osetila prozvanom... :wink:

ne volim napade na licnosti...ne volim stav:ja valjam, ti ne valjas...

a etotako zna o cemu ja pricam...i meni je bila simpaticna i pametna devojcica, dok se nije voda zamutila...ali bolje za to da pitas nju

pozdrav

etotako nema pojma o čemu je reč
ne znam kakva je to mutna voda u pitanju

Nikada nisam krila da nemam dobro mišljenje o njoj... a daleko od toga da je ne volim ili volim
Ne poznajem tu devojku i glupo je pričati o ljubavi...

ovde na forumu postoje neki mnogo gori likovi od nje
njihova imena nose ružnu senku i ne želim ih spominjem pred spavanje

make love not war
:oops:

Back