fantazija/stvarnost

Sally_Solomon

Poznat
Poruka
9.492
Evo sta je moja dilema..pretpostavljam da svi imamo sexulane fantazije o zabranjenim stvarima pa i sexu sa istim polom...ali gde povuci granicu? Momak mi je rekao da ponekad ima fantazije o oralnom sexu sa drugim muskarcem, mada nikad to ne bi probao u stvarnosti. A ja nekako mislim da ono sto te pali u mashti verovatno bi i uzivo..nemam pojma. Da li neko ima slicna iskustva? Malo mi smeta i gadi mi se, a inace nemam nista protiv homoseksualaca, ali ne bih zelela da moj momak naginje ka tome!!

pa jeste malo neuobicajena izjava tog tvog decka. mene bi verovatno strecnulo,ali ko zna verovatno bi me i napalilo.
eo ja citam ove incestoidne britance i vrlo me "radi" taj fazon, a opet nesto se ne secam da sam se nasla da razmisljam u tom pravcu o clanovima moje porodice,recimo.
ala sam ga slozila
sad se uklapa i moderatori ce da me pomaze po glavi,jer izrazajno pisem i nisam promasila temu
jupi!

pa jeste malo neuobicajena izjava tog tvog decka. mene bi verovatno strecnulo,ali ko zna verovatno bi me i napalilo.
eo ja citam ove incestoidne britance i vrlo me "radi" taj fazon, a opet nesto se ne secam da sam se nasla da razmisljam u tom pravcu o clanovima moje porodice,recimo.
ala sam ga slozila
sad se uklapa i moderatori ce da me pomaze po glavi,jer izrazajno pisem, duboko proživljeno i nisam promasila temu
jupi!
........

Ja svojih 70% fantazija nema shaje da ostvarim i hvala Bogu na tome.z:p
jupi!

e ovako nekako
+
što ja fantazije koje su.. hm.. neostvarive, ili mi se čini da im je bolje neostvarenim, ne govorim nikome.

a još sam htela da kažem da mislim da je baš lepo od njega što je to podelio sa tobom, i hrabro i da nije kul što ga trešuješ po forumu sada ovako.

Evo sta je moja dilema..pretpostavljam da svi imamo sexulane fantazije o zabranjenim stvarima pa i sexu sa istim polom...ali gde povuci granicu? Momak mi je rekao da ponekad ima fantazije o oralnom sexu sa drugim muskarcem, mada nikad to ne bi probao u stvarnosti. A ja nekako mislim da ono sto te pali u mashti verovatno bi i uzivo..nemam pojma. Da li neko ima slicna iskustva? Malo mi smeta i gadi mi se, a inace nemam nista protiv homoseksualaca, ali ne bih zelela da moj momak naginje ka tome!!

Evo resenja

http://en.wikipedia.org/wiki/Strap-on_dildo

e al ga izbaci sad ko pljucu, da ne kažem nešto gore..

zato što je to nešto njegovo intimno što je on, npr, uz veliko skanjeranje priznao sebi pa njoj, a ona nije stala da porazmisli o tome, no je odma došla ovde i napisala da joj se.. gadi.
mislim, jbga, ako ti se gadi ćao.

...da ga znamo, pa 'ajde...
...devojka ne zna kome da se obrati i to je to...da to saznanje kaže mami, drugarici...? Kome...? otkud znamo da je uz skanjerenje...? Možda je ramišljala i nije našla rešenje...

...mnogo si bre negativna ti...

Fantazije su ok, svi ih imamo, ali mi nije jasno zasto bi jednu ovakvu podelio sa tobom, osim ako ne mozes da mu je ispunis, da probate trojku, sta li. Jer, ne verujem da bi ti ovako nesto rekao tek onako, kao uzgred budi receno, ocigledno je da mu je tvoja reakcija bila bitna, sigurno se jedva i usudio da ti kaze. Opet, ko ce ga znati.. Bas me zanima kako si odreagovala. Iskreno, kad bi meni moj decko rekao da masta o bilo cemu takvom sa drugim tipom, mislim da bi mi se zgadio, ali to sam samo ja. Inace, ja ne mislim da svi imamo fantazije o istom polu.

...da ga znamo, pa 'ajde...
...devojka ne zna kome da se obrati i to je to...da to saznanje kaže mami, drugarici...? Kome...?

...mnogo si bre negativna ti...
negativna sam prema ljudima koji pričaju ružno o ljudima koje navodno vole.
i bitno mi je i kako se našto kaže, a ne samo šta se kaže.
i boli me brigica šta bilo ko o tome misli.

Back