FANCY MAJICE

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
Prosto - mozda su majcice koje nam salje Djura, nevidjene i originalne, ali ja i dalje ne mogu da izdvojim neku koju bih obukla ili poklonila nekome. bas su ok, za vidjeti, ali su mi u ormanu visak.

nanuska pravi majcice kakvih mozda ima (ili slicnih) i po prodavnicama itd, ali su nosive.
Ako kostaju recimo po 50 eura i njena i ona druga radije cu kupiti njenu (uz svo postovanje, nanuska, ipak vjerovatno po toj cijeni ne bih kupila ni jedne ni druge, ali poredjenja radi)

meni se jaaaaako svidja zelena sa jelenom, ko sto rekoh, ali 50 funti :shock:
nanuska, ako imas nesto da odgovoris Djuri, uradi to, ali ispalo je da nemas kontraargumente zato sto si samo rekla hvala.

pa ukusi se razlikuju,ja bih rado nosila neke od onih majica dok su mi recimo nanuskine ono sto moze da se nadje po prodavnicama,nekako kada vidim onu ljubicastu ocekivala bih da je kupim u piramidi ili tako nesto...sav taj sjaj sljokice malo izlizani natpisi...ali to sam ja,a ja u zivotu takvu majicu nisam imala...
sa druge strane,i to sto kazes,50 eura za majicu ne bih dala ni u snu,sto je previse previse je :shock:

*milkshake*:
meni se jaaaaako svidja zelena sa jelenom, ko sto rekoh, ali 50 funti :shock:
nanuska, ako imas nesto da odgovoris Djuri, uradi to, ali ispalo je da nemas kontraargumente zato sto si samo rekla hvala.
Pogresno si shvatila, ja nemam sta bilo kome da se pravdam. Meni se pravdanje cini kao da sam kriva a ne vidim svrhu toga.

Evo,procitah sta se ovde pisalo...
Ima ih ovde pametnih,pa omalovazavaju tudji rad i trud...
A verovatno konac u iglu ne umeju da uvuku...
Ali,dobro....Oni su umetnici...Neshvaceni,koliko mi se cini...

Ma nije bitna cena i 50 £, to nije poenta price. To je UK standard i za njih je to ok....Poenta je u kreativnosti...i ovde neko moze uraditi takvu , pa i jos bolju majicu...samo je bilo pitanje ideja..zato sam ono postavila....dakle treba malo ukljuciti mozak, pustiti masti na volju, biti inventivan...
Pogledaj koji je efekat dobijen koristivsi samo crnu...
Evo Nanuska, posto i sama radim sa bojama za tekstil...mogu da ti dam adresu...odes kupis jednu bocicu, trajace ti .....cisto samo da probas bez ikakvih " snitova" ...

DjuraMornar:
Ma nije bitna cena i 50 £, to nije poenta price. To je UK standard i za njih je to ok....Poenta je u kreativnosti...i ovde neko moze uraditi takvu , pa i jos bolju majicu...samo je bilo pitanje ideja..zato sam ono postavila....dakle treba malo ukljuciti mozak, pustiti masti na volju, biti inventivan...
Pogledaj koji je efekat dobijen koristivsi samo crnu...
Evo Nanuska, posto i sama radim sa bojama za tekstil...mogu da ti dam adresu...odes kupis jednu bocicu, trajace ti .....cisto samo da probas bez ikakvih " snitova" ...
Meni crna ne traje dugo posto je KORISTIM. I dobro znam adrese, hvala ti.
"Poenta je u kreativnosti...i ovde neko moze uraditi takvu , pa i jos bolju majicu...samo je bilo pitanje ideja..zato sam ono postavila....dakle treba malo ukljuciti mozak, pustiti masti na volju, biti inventivan..." Ja to sve vreme pricam, to i jeste poenta. Snitove jos ne koristim. Otkud ti to?

*milkshake*:
hm pa ok. ti si trazila komentar, webhanuma ti je komentar dao/la, i ti si se uvredila, odbijajuci da odgovoris... opet, tvoja stvar.
Da odgovorim na komentar? Ja nisam maloletna da moram da se pravdam. Osim toga, onako izvucene reci iz konteksta podsecaju me na zutu stampu. Odmah si kriv. Nesto sto si rekao dobije drugu dimenziju. To me ne zanima.

nanuska:
Meni crna ne traje dugo posto je KORISTIM. I dobro znam adrese, hvala ti.
"Poenta je u kreativnosti...i ovde neko moze uraditi takvu , pa i jos bolju majicu...samo je bilo pitanje ideja..zato sam ono postavila....dakle treba malo ukljuciti mozak, pustiti masti na volju, biti inventivan..." Ja to sve vreme pricam, to i jeste poenta. Snitove jos ne koristim. Otkud ti to?
Stavila sam znake navoda...
Valjda znas sta to znaci?

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back