fancy ili macho muskarac?????

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
argonaut:
etotako:
argonaut:
Ti si sad iznjela dosta privatnih detalja koji ama bas ni malo nikoga ne zanimaju dali da se ja sad rukovodim tvojim vlastitim arsinom i okarakteriziram sve to tvojim rijecima: Seoska posla! :( :wink:
mislis na moje razloge za izbor fancy muskarca ili na to da me ne plase ljudi sa losim namerama... kao ti na primer
:?: Hoces da kazes da te ne zanima sta pisem... pa to i nije neki problem, ti jednostavno nemoj citati i stvar je resena!

a zasto su moje namjere lose?! Zato sto nemam vremena da se s tobom privatno dopisujem...?!
:? da, bas zato

Baby Kate:
etotako:
... vazno je pricamo kao normalni ljudi i ne lepimo jedno drugom etikete.

etotako:
Prosto dobijam fizicke reakcije od macho muskarcica, toliko impotentnih da im je potrebno da dominiraju da im se digne.

ccccc and what about this:
rastamann:
etotako:

A ti se jedna od onih "fancy" riba shto nemaju leba da jedu, pa gotive one likove koji im, u zamenu za kojeshta poklanjaju parfeme sa buvljaka i sl., ili prosto nemash nishta u glavici?

:lol: :lol: :lol:

Nishta lichno, samo kod nas taj izraz "fancy" za mene ima jedno posebno znachenje--->kloshari koji se hvale kako im golf II fura na plin, ribe sa onim ochajnim natpisima "kiss me" na majci (u predelu...), providne bratele na brusu i provodjenje vremena u Strahinjica Bana, u nekom shabanskom caffe-u uz whiskey za koga su shtekovali od uzine cele nedelje...Katastrofa bre...

etotako:
rastamann:
hahahaha....odosmo lagano u offtopic...
Etotako, ne bi me pojela, veruj mi na rech :D

On the other hand, nisam nigde pomenuo da je mucho dobar izbor....
Verovatno ne bih... ali da zelim, uradila bih to.
Ali to je potpuno nebitno, ... vazno je pricamo kao normalni ljudi i ne lepimo jedno drugom etikete.

.... sto si ti upravo uradila. Nije napao tebe nego se prosto ne slaze sa tvojim stavom, misljenjem itd.
Ali, da, ajde da stvarno pricamo kao normalni ljudi. :wink:

rastamann:
etotako:

A ti se jedna od onih "fancy" riba shto nemaju leba da jedu, pa gotive one likove koji im, u zamenu za kojeshta poklanjaju parfeme sa buvljaka i sl., ili prosto nemash nishta u glavici?

:lol: :lol: :lol:

Nishta lichno, samo kod nas taj izraz "fancy" za mene ima jedno posebno znachenje--->kloshari koji se hvale kako im golf II fura na plin, ribe sa onim ochajnim natpisima "kiss me" na majci (u predelu...), providne bratele na brusu i provodjenje vremena u Strahinjica Bana, u nekom shabanskom caffe-u uz whiskey za koga su shtekovali od uzine cele nedelje...Katastrofa bre...

:shock: Zar se Srbija na tim granama zadrzala,
Katastrofa.Sad mi je jasno sto se nikada u nju necu vratiti.

argonaut:
Milojko znam da si navikao samo na kritiku od mene ali ovo je za svaku pohvalu, vidis kako ti znas da budes dobar i pametan kad hoces, samo nastavi....
Nisam ja navikao na kritike od tebe nego na pljuvačine. Sa druge strane, kad me hvališ baš se osećam, ono, krajnje bljak. A da me ocenjuješ, ni ne pokušavaj.

Kako ono reče Bora Čorba:

Slušaj sine,
obriši sline,
ne budi alav,
još si balav.

Zato, dete, pročitaj "lepljivu temu" na vrhu Foruma. Napisana je za takve nadobudne kao što si ti.

Milojko Vasic:
argonaut:
Milojko znam da si navikao samo na kritiku od mene ali ovo je za svaku pohvalu, vidis kako ti znas da budes dobar i pametan kad hoces, samo nastavi....
Nisam ja navikao na kritike od tebe nego na pljuvačine. Sa druge strane, kad me hvališ baš se osećam, ono, krajnje bljak. A da me ocenjuješ, ni ne pokušavaj.

Kako ono reče Bora Čorba:

Slušaj sine,
obriši sline,
ne budi alav,
još si balav.

Zato, dete, pročitaj "lepljivu temu" na vrhu Foruma. Napisana je za takve nadobudne kao što si ti.

Eh Milojko, Milojko, taman sam pomislio da si se opametio, ali neka ima vremena, mozda ces primjeniti svoj gore pomenuti savjet. Samo da ti odgovorim - kad pocnes nekog da pljujes onda ocekuj da i sam budes ispljuvan. Pri tom sam upotrebio tvoje pljuvotine i vratio ti ih. Vjerovatno su te zbog toga toliko i pogodile.
Po tisuciti put ponavljam nemoj projektovati svoje frustracije. Eto i sad u ovom kratkom postu uspio si da me obaspes uvredama i licnim kvalifikacijama. Ono sto vecina pametnih ljudi na ovom forumu zna je da kada ti netko tko te u stvari uopce ne poznaje prisije uvredu ili te psiholoski analizira to znaci da taj netko pokusava lijeciti svoje komplekse i frustracije. Ako si sam nadobudan prepoznaj da imas problem i bori se s njim. Nalakse je zaljepiti etiketu svog problema drugim ljudima. Na zalost problem i dalje ostaje tebi...
Sto se tice tvoje ambiciozne ljepljive teme moram priznati da sam pokusao da je procitam ali ti je stil prilicno smarajuci tako da nisam uspio bas do kraja. Osim toga mislim da je prilicno licemjerno da se predstavljas u takvom svijetlu kada si se vec pokazao na raznim temama prosipajuci bisere svoje mudrosti i tolerancije.
By the way sto je to turbo-folk!? :? Mozda sam predugo van tamnog vilajeta ali za takvo sto jos nisam cuo...

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back