Postoje razne vrste fanatika, ali bi se ja fokusirao na Japance u Drugom svetskom ratu. Čime su oni njima isprali mozak, ili koje to budale moraju biti, kada svojom voljom uskaču u avion pun eksploziva i zabijaju se u neprijatelja. Zašto? 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Postoje razne vrste fanatika, ali bi se ja fokusirao na Japance u Drugom svetskom ratu. Čime su oni njima isprali mozak, ili koje to budale moraju biti, kada svojom voljom uskaču u avion pun eksploziva i zabijaju se u neprijatelja. Zašto?![]()
Pa zar nije dužnost svakog ratnika da se bori za svoju zemlju, da izvuče živu glavu i slavi pobedu, a ne da izvršava samoubilačke zadatke.
Pa zar nije dužnost svakog ratnika da se bori za svoju zemlju, da izvuče živu glavu i slavi pobedu, a ne da izvršava samoubilačke zadatke.
ili pustite i gledajte kako vam zavlacimo ruke u dzepove a vi nas opet birajte na izborima?Postoje razne vrste fanatika, ali bi se ja fokusirao na Japance u Drugom svetskom ratu. Čime su oni njima isprali mozak, ili koje to budale moraju biti, kada svojom voljom uskaču u avion pun eksploziva i zabijaju se u neprijatelja. Zašto?![]()