Fan ponudio 'ugovor o vezi' od 800 hiljada dolara vreloj influencerki

Sensei

Master
Moderator
Poruka
94.365
Dok mnogi influenseri dobijaju neobične zahteve obožavatelja na mreži, možda se niko ne može uporediti sa zahtevom jedne brazilske bombe, koja tvrdi da joj je obožavalac ponudio 66.743,47 dolara mesečno da izlazi sa njim. Objava sa detaljima o ugovoru o vezi nedavno je eksplodirala na Instagram stranici zvezde društvenih medija.

Prema objavi, neidentifikovan obožavatelj je ponudio da plati Juki 2,1 milion brazilskih reala (401.360,40 dolara) za šest meseci, ako ona potpiše „ugovor o vezi na daljinu“. Ako bi njihov aranžman trajao više od godinu dana, ta cifra bi skočila na zapanjujućih 800.000 dolara.

NYPICHPDPICT000006819468.jpg

Ljubavni ugovor ima sve uslove standardnog ugovora o radu, uključujući klauzule za raskid i poreske obaveze obe strane, preneo je Džem pres.

Najbolje od svega, dokument nije imao klauzulu o nekonkurentnosti, što znači da su obe strane mogle da vide druge ljude tokom trajanja ugovora.

„I dalje bih mogla da imam druge veze“, uzviknula je Juka, koja je ranije izlazila sa brazilskim reperom Orochijem.

Lara-Juca1.jpg

Sto nisam zensko... z:lol:
Kad nešto zvuči previše dobro da bi bilo istinito onda i nije kakvim se čini.
Šta ti misliš- da će sa njim imati "normalan sex" i to je to? Lol.
Brate, ja "dugin poljubac" ne bih uradio ni za zilion dolara, možda će morati nekoliko njih (prijatelja od "muža") da opslužuje svaki dan itd.

Uostalom što večito Amerika, evo naših drolja koliko hoćeš, Katarina slavila prvih zarađenih 15 000 dolara, za 3 meseca u SAD, jahte, vile sa bazenom i po kuratz u svaku rupu + da zadovolji gazdina dva psa. Naravno, pred publikom.

Kad nešto zvuči previše dobro da bi bilo istinito onda i nije kakvim se čini.
Brate, ja "dugin poljubac" ne bih uradio ni za zilion dolara, možda će morati nekoliko njih (prijatelja od "muža") da opslužuje svaki dan itd.

Uostalom što večito Amerika, evo naših drolja koliko hoćeš, Katarina slavila prvih zarađenih 15 000 dolara, za 3 meseca u SAD, jahte, vile sa bazenom i po kuratz u svaku rupu + da zadovolji gazdina dva psa. Naravno, pred publikom.
Ovo je u Brazilu, al nema veze

Ja se samo sprdao z:lol: ; a sta ce oni imati u 4 zida ili van njih je njihova stvar.
Brate, ja "dugin poljubac" ne bih uradio ni za zilion dolara, možda će morati nekoliko njih (prijatelja od "muža") da opslužuje svaki dan itd
Nisam znao sta je "dugin poljubac, pa sam proguglao i...
Moracu to jos da istrazim.
Computer Type GIF by Archie Comics

Dok mnogi influenseri dobijaju neobične zahteve obožavatelja na mreži, možda se niko ne može uporediti sa zahtevom jedne brazilske bombe, koja tvrdi da joj je obožavalac ponudio 66.743,47 dolara mesečno da izlazi sa njim. Objava sa detaljima o ugovoru o vezi nedavno je eksplodirala na Instagram stranici zvezde društvenih medija.

Prema objavi, neidentifikovan obožavatelj je ponudio da plati Juki 2,1 milion brazilskih reala (401.360,40 dolara) za šest meseci, ako ona potpiše „ugovor o vezi na daljinu“. Ako bi njihov aranžman trajao više od godinu dana, ta cifra bi skočila na zapanjujućih 800.000 dolara.

Chini li se samo meni da su joj gace malo...naduvane

ova u gacama ima neku izraslinu...kao da je cuna...cuna u titovog pionira

Back