Manga Hilux
Stara legenda
- Poruka
- 85.241
za sinuseПрочитао сам али и даље нисам сигуран за спреј која је концентрација, да ли је намењен за слузокожу или за кожу, рецимо атлетско стопало, кандиду на ноктима и сл.
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
za sinuseПрочитао сам али и даље нисам сигуран за спреј која је концентрација, да ли је намењен за слузокожу или за кожу, рецимо атлетско стопало, кандиду на ноктима и сл.
Иницијали РМ?Има једна жена која је фармацеут, али прави природне препарате.
Не знам ко је то. Не, не кријем, нема разлога, мислио сам на Мају Ковач.Иницијали РМ?
Не кријем ни ја, него да не буде рекламирање.што је забрањено. Ја сам чуо за неку РНе знам ко је то. Не, не кријем, нема разлога, мислио сам на Мају Ковач.
Није рекламирање, ради се о здрављу и ако може некоме да буде од користи, битно је.Не кријем ни ја, него да не буде рекламирање.што је забрањено. Ја сам чуо за неку Р
аду М, која има апотеку али прваи неке смесе. чајеве, еликсире. Нисам био и не знам, само сам чуо
Није ми познато, од З. Венца према жел. станици (више немамо станицу) нема апотека. Манастирске ствари продаје Доброчинство у Нар. фронта, прва станица 53,56, изнад вазнесењске цркве, као и црквена продавница на Теразијама пар улаза изнад хотела Москва. Тамо сам пар пута куповао мед из Ковина или Ћелија, али је сада прескуп. Остало не знам.Није рекламирање, ради се о здрављу и ако може некоме да буде од користи, битно је.
Не знам, где се она налази?
Мени је рекао један човек да има и негде од Зеленог венца према Железничкој станици нека апотека где имају природне препарате, али такође не знам детаље.
Има и манастирских производа који су природни.
Да, има по црквеним и другим продавницама, мада неки манастири продају и преко сајтова, може да се поручи.Није ми познато, од З. Венца према жел. станици (више немамо станицу) нема апотека. Манастирске ствари продаје Доброчинство у Нар. фронта, прва станица 53,56, изнад вазнесењске цркве, као и црквена продавница на Теразијама пар улаза изнад хотела Москва. Тамо сам пар пута куповао мед из Ковина или Ћелија, али је сада прескуп. Остало не знам.
Ова жена се зове Рада Милошевић, негде близу Таша, али збиља не знам ништа више, да ли Ресавска, Крунска, ту негде..Ваљда званична апотека плус неки мелеми прављени.
На З. Венцу има нка радња са наводно сибирским производима, где је последња станциа 53 и 56
Ваљда јесте а има и радња са сибирским стварима када кроз Сремску уђеш у Маршала Бирјузова, тамо сад нешто раскопали улицу, друга врата поред БАС туриста лево исто нешто из Сибира.Да, има по црквеним и другим продавницама, мада неки манастири продају и преко сајтова, може да се поручи.
Је ли то на З. венцу нека од оних руских апотека?
Да, то у М. Бирјузова знам, ту има и козметике, али је посебно, није у систему "малих руских апотека", њих има на више локација.Ваљда јесте а има и радња са сибирским стварима када кроз Сремску уђеш у Маршала Бирјузова, тамо сад нешто раскопали улицу, друга врата поред БАС туриста лево исто нешто из Сибира.
Некад сам гуглао, има "мала руска апотекеа" итд...
Најбоље од неких травара, они то сами праве, а даће и савет.Ima na internetu svasta da se poruci ali da li je to ono pravo.