Familija Milosevic opet poziva u rat

A oni su u svadji, ili.... Možda su se Mira i Marko promenili, pa su sad sasvim drugačiji, onako dobri, plemeniti....

Ne znam da li su se Marko i Mira promenili, ni da li su u svađi sa Borislavom.

Ono što pokušavate je insinuiranje da su ga, verovatno, nagovorili na takvu izjavu ?!?!?

Mislim, niko vam ne brani da mrzite, to je potpuno vaša lična odluka, međutim zalazite u kombinatoriku zavere zašta ne postoje činjenice.

Opet ću da ponovim - pravo je i obaveza države da svim legalnim sredstvima brani svoju teritoriju. Ako je to tako, trebali neko nekoga da nagovara da se to izrekne javno ?

I ja ovo izgovaram, ponavljam (a nisam žedan krvi) niti sam rod s Milošević S. niti sam ih ikad sreo.

Ja bih bio za tu opciju kad bi smo bili jači :-D
Gde bre opet protiv NATO, mamu im fašističku.

Ma naravno da je sada apsolutno glupo ići direktno na ratnu opciju.

Ono što mnogi tvrde, a ja saglasan, trebalo je da zveckamo, da ih maltretiramo, tek da ne budu načisto šta ćemo uraditi ...
Ovako, ko poslednje pi*ketine, prvo što izgovore "Nećemo ratovati, intervenisati ..." Ye8eš ti to tako ...

Pa ljudi, ovi nas siluju a mi se ni ne otimamo ... STRASHNO - što bi rekla Alergična ...

OMG:roll:

sad sam požalio šta sam uopšte i pitao...

nisam mislio da si na tom nivou...al dobro u neku ruku drago mi ...sad konačno znam s kim imam posla :cool:

Šteta, a baš mi je stalo do tvog mišljenja ...
e088.gif

Ne znam da li su se Marko i Mira promenili, ni da li su u svađi sa Borislavom.

Ono što pokušavate je insinuiranje da su ga, verovatno, nagovorili na takvu izjavu ?!?!?

Mislim, niko vam ne brani da mrzite, to je potpuno vaša lična odluka, međutim zalazite u kombinatoriku zavere zašta ne postoje činjenice.

Opet ću da ponovim - pravo je i obaveza države da svim legalnim sredstvima brani svoju teritoriju. Ako je to tako, trebali neko nekoga da nagovara da se to izrekne javno ?

I ja ovo izgovaram, ponavljam (a nisam žedan krvi) niti sam rod s Milošević S. niti sam ih ikad sreo.

Nisam gledala, ali mi je jedan prijatelj ispričao kako je izgledala Skrivena kamera u Čačku, a u vezi prijavljivanja za dobrovoljni odlazak u rat na Kosovo. Organizatori "kamere" su prvo pitali muškarce, sve o situaciji na Kosovu i o tome kako bi oni rešili problem. Svi do jednog su odgovorili da bi oni njima nanu naninu i sve tako kako već Srbin ume, u rat bez problema i slično, e a onda su im rekli da tu blizu mogu da odu da se odmah prijave i upišu na spisak za dobrovoljce. Pitaj me kakvi su odgovori sledili: počev od lekova za tetku, pa redom... karikiram naravno, ali su svi do jednog imali baš tad neke obaveze i nikako nisu imali vremena za ratovanje. Tako da, taj cenjeni g-din Milošević može da predloži svom sinu, ako ga ima, a i bratancu, koga definitivno ima, da se pojave u uniformi na Kosovu, pa neka ličnim primerom pokažu kako se bori za Kosovo. M r z i m l i c e m e r e. Isti su kao i patriote iz dijaspore koje nas bodre, a sami ne dolaze u Srbiju godinama. Nemoj me Laci, molim te. Moja baka je govorila, kad joj neko prosipa te besmislene "mudrosti": "Nemoj, molim te, dosta mi je i moje laži". Sigurna sam da razumeš.

Back