Otvori klip i idi na 1:19, to je taj rad.
Sto se istrebljenja Idijanaca i ropstva u Americi tice, da, belci su krivi, tj. Evropljani, to stoji, da su belci zapocinjali sve ratove, opet glupost, mada one najvece jesu, ali rata je bilo od pecinskog coveka i svugde.
Ugnjetavanje zena je bilo i Evropi, Aziji, Africi, ma svugde, tako da ta tvrdnja da samo belci ugnjetavaju zene pada u vodu, mada ugnjetavanje zena i dalje traje, ne zaboravimo tamo sta se radi na istoku, a i mislim da je na istoku i u Africi daleko gori polozaj zene nego u Evropi i Americi i to dan-danas.
Sto bi ja koji sam rodjen 300 godina posle toga bio iole kriv, nit sam Englez, a i da jesam, ja nisam odgovoran za zlocine svojih predaka, ja ne nasledjujem njihovo zlo, mada doduse, i ti stariji znaju da isperu mozak mladjima, ali na pojedincu je da ne podpadne pod tu propagandu.
Ako gledamo kroz istoriju, kroz razne grupe, beli muskarci su bili najmanje muceni kao grupa (stoji poginili su na milione njih u ratovima i sl), ali kao grupa nisu bili robovi kao crnci, (ne zaboravljam Osmanilije i 500 godina), ugnjetavani kao zene, ili kao homoseksualci.
I zasto treba da se osecam lose, jer kao pripadnik te grupe (cija mi clanarina i ne znaci previse) nisam ugnjetavan. Ugnjetavanje je manje-vise proslo, vremena su se promenila, stoji ima idiota i muskaraca i zena, svih boja i nacija.
Jesam li ja kao pripadnih te grupe sa tim hromozomom i pigmentom koze nekada se dicio time ili smatrao da imam bogom dano pravo da potlacim druge koji nemaju taj pigment koze ili iste hromozome, naravno da ne.
Ostaje pitanje da li je strejt belcima najlakse u ovom modernom drustvu, jer njih niko ne diskriminise direktno, ali niti je to neka privlilegija kojim se treba diciti, jednostavno tako se istorija zalomila.