Fališ ti...

• Začetnik teme Začetnik teme Mika
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
Trošim sama, posebne dane, slikane za posebne osobe. Pitam se, da li previše očekujem? Da li treba da sačekam da prođe još jedan krug, pa da se uključim u igru?
Vojnik, naviknut na poraze i ožiljke...još jedan i ne primećujem. Ipak, lome me ovi dani, ne znam koliko još snage imam. Svako novo razočaranje mi pulsira u glavi i znam pući ću kad-tad.
Ne umem objasniti osećanja koja me vode, ne umem pronaći reči za njih, ne umem biti drugačija nego što jesam. Ne umem, niti pokušavam.
Većina odluke prepustim onoj devojčici, koju snažno čuvam u sebi.
Nisam sigurna želim li igrati ovu igru, ali ona me ubeđuje da je ipak sačuvala magičnu prašinu u svojim džepovima. Verujem joj.
Pustim vetar da mi se igra sa kosom, zatvorim oči, pustim sunce da mi spava na ramenu...
Dodji, pokazaću ti kako.
Daj mi ruku, pokazaću ti tajni prolaz. Pusti da te vodim, da ti šapnem osmeh na usne.
Izvrnut ću svet naglavačke, izmešati sve boje i nacrtati smešak na suncu. Možda ćeš se iznenaditi kad otvoriš oči.
Dodji, fališ mi.
Ne u svakom trenutku, samo u onom kad dočekujem novi dan, i u onom kad ga ispraćam. Onda kad se useli tišina u moju glavu.

IMG_20220821_184740_copy_1280x958.jpg

Back