Fali ti 1 papir

Da kako da ne, sigurno je bilo bolje da ti tata bira muza i da ne smes da se razvedes pa makar te ubio
Daj molim te....taman posla da je nekad bilo bolje

Sloboda izbora i jeste povecala razvode, ali je bas to - sloboda....i nema alternativu
Vidi to je lako dokazati ko je u pravu,izaberite ,ostanite,zadrzite,ne zalite se,radjajte decu,pravite za 50 god drugu svadbu,nema vajde od filozofiranja

Inspirisana caskanjem na jednoj temi imam da predlozim sledece:

Da se za prvi dejt uvede obavezno nosenje CV-ja gde ce se navoditi bitni podaci o iskustvu u vezama i sa semama
Slika u cv-iju da bude slika polnog organa, sa skalom razmere pored, ili neko referentno telo, da znamo odma s cime imamo posla
Dalje - obavezno pismo preporuke bivse zene/ devojaka, da se brate mili odma vidi sta fali kandidatu

Sta mislite o ovom predlogu?
Naravno , i ako se smuvaju da overe kod notara , a ne da ga posle tuži kao one rospije Asanža.

IME: Kjaer
POL: m/ž/oni/mutant/kiborg
PRETHODNO RADNO ISKUSTVO:
Radila kao pomoćni radnik u svakoj iole smislenoj vezi. Imala ih 3. Generalno poznavanje rada u kuhinji. Položen tetka majčin kuvarski ispit i posedovanje sertifikata za napredni rad sa rernom, šerpama i začinima.
HOBI: Umereno bindžovanje, raspredanje priča od kulina bana pa do... , davanje granula mačkama, vožnja rolera.
PREPORUKE: /

Da se za prvi dejt uvede obavezno nosenje CV-ja gde ce se navoditi bitni podaci o iskustvu u vezama i sa semama
Slika u cv-iju da bude slika polnog organa, sa skalom razmere pored, ili neko referentno telo, da znamo odma s cime imamo posla
Dalje - obavezno pismo preporuke bivse zene/ devojaka, da se brate mili odma vidi sta fali kandidatu

Iskreno - loš je.
Gde se izgubi vera u ljude; u to da pored nas, obasjani ljubavlju, mogu zas'jati više nego iakd' ran'aŠe?

I obavezno da se ponese:

1611489833771.png

z:mrgreen:

Back