Fakulteti u Čačku...?

anna26

Početnik
Poruka
10
Čula sam da u Čačku postoji fakultet koji ima smer koji je vezan za tekstil... Bila bih veoma zahvalna ukoliko neko iz Čačka zna i da mi informaciju o tome kako ne bih morala da idem čak tamo...pogledala sam na netu ali nema ništa o tome :confused:

Čula sam da u Čačku postoji fakultet koji ima smer koji je vezan za tekstil... Bila bih veoma zahvalna ukoliko neko iz Čačka zna i da mi informaciju o tome kako ne bih morala da idem čak tamo...pogledala sam na netu ali nema ništa o tome :confused:
Ja sam Čačanin,studiram u Bg-u, i nikada nisam čuo da je postojao ili da postoji bilo koji smer vezan za tekstil.

У Чачку имаш два факултета: Агрономски и Технички, и још сијасет приватних и државних виших школа. Али стварно не знам на ком би могао бити смер за текстил.
Да ли барем знаш име академске институције? :think:

Ima li neko ko studira ili je završio agronomski fakultet u Čačku smer prehrambena tehnologija? Kakva je prolaznost, profesori kakvi su i uopšteno, da li je život u Čačku povoljan, jer sam ja iz drugog dela Srbije? I zanima me da li mogu i stariji da koriste menzu, iako sam studirao na novosadskom univerzitetu i ispisao se, pstoji li fora da se kupi od nekog sa budžeta kartica i koristi se za ishranu u menzi kao što je to slučaj sa Novim Sadom?

Mnogo bi mi značile ove informacije. Hvala.

Back