L
Ludi Milojko
Gost
Ma ljudi VTA VSCG smer RTI rules! Studije, ako imas zicu zavrsavas u roku, ali imas vremena da tuces po praxi...
U potpisu: Cigo na konju...
U potpisu: Cigo na konju...
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Z & M:Sto se tice informatike, ETF je definitivno najbolji. Zato sto tu mozes da shvatis sta je to cime zelis da se bavis. Npr: radis programiranje (Pascal, C, C++, Java, asembler...), hardver (arhitekturu racunara, sistemsko programiranje, operativne sisteme, mikroprocesorske sisteme, VLSI...). Nazalost, do 2003. godine, to je kretalo od trece godine, a dok dodjes do trece godine, polozis 5 matematika i 3 elektronike. Na ETF-u mozes da radis pravo programiranje jer ti je jasno kako najprostiji program funkcionise, kako se on ubacuje u operativnu memoriju. Covek sa FON-a i PMF-a ne moze da ti objasni zasto primer 2 radi 100 puta sporije nego primer 1 (2D matrica):
...
primer 1:
for i:=1 to 100 do
for j:=1 to 100 do
a[i,j]:=1;
primer 2:
a[j,i]:=1;
:shock:
Pozdrav svim freakovima.
Z & M:Sto se tice informatike, ETF je definitivno najbolji. Zato sto tu mozes da shvatis sta je to cime zelis da se bavis. Npr: radis programiranje (Pascal, C, C++, Java, asembler...), hardver (arhitekturu racunara, sistemsko programiranje, operativne sisteme, mikroprocesorske sisteme, VLSI...). Nazalost, do 2003. godine, to je kretalo od trece godine, a dok dodjes do trece godine, polozis 5 matematika i 3 elektronike. Na ETF-u mozes da radis pravo programiranje jer ti je jasno kako najprostiji program funkcionise, kako se on ubacuje u operativnu memoriju. Covek sa FON-a i PMF-a ne moze da ti objasni zasto primer 2 radi 100 puta sporije nego primer 1 (2D matrica):
...
primer 1:
a[i,j]:=1;
primer 2:
a[j,i]:=1;
:shock:
Pozdrav svim freakovima.
Je l' se ti to zezas?Jeki:Znas sta sto se tice mog faksa(a ja sam Na etf-u) tamo se radi cisto programiranje.Znaci nema nista hardware,sve software!
Za hardver ti je najbolja srednja elektrotehnicka skola!
Znas sta sto se tice mog faksa(a ja sam Na etf-u) tamo se radi cisto programiranje.Znaci nema nista hardware,sve software!
Za hardver ti je najbolja srednja elektrotehnicka skola!