Fakultet za uslužni biznis Novi Sad

Jos ova generacija koja 2009 zavrsava trogodisnje studije ce dobiti zvanje DIPLOMIRANI EKONOMISTI, a naredne ce biti samo ekonomisti posto rade po izmenjenom novom programu.

jeste..i valjda bese po zakonu o univerzitetu 2004 godine dozvoljeno je da fakultetsko obrazovanje traje od 3 do 6 godina..tako da je Fabus tu rupu iskororistio..molim lepo..posle su to izmenili ali za te generacije to pravilo vazi. :) i ja sam medju njima..*** life is a bitch..a vi trulite na dzavnom faksu..i ja bi se ljutio... :mrgreen::per:

I na kraju Fabus jos uvek nema akreditaciju,a poslednja sansa je pocetak jula da je dobije.Ja sam inace na Fabusu apsolvent.Sve u svemu zanima me misljenje ostalih ucesnika foruma.Koliko ce se vrednovati na trzistu rada diploma fakulteta koji nema akreditaciju.Inace fakulteti koji nemaju akreditaciju mogu izgubiti dozvolu za rad,samo mi jos uvek nije jasno da li odmah po odbijanju akreditacije ili posle godinu dana popravnog.Inace u julu je poslednji popravni krug akreditacija i nema vise.Nadajmo se da ce fabus dobiti akreditaciju.....

Back