FAKULTET ZA TURISTICKI I HOTELIJERSKI MENADZMENT!!!

• Začetnik teme Začetnik teme vadamp
  • Datum pokretanja Datum pokretanja
stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.
kakva bre pitanja? kada sam zvao da popunim predprijavu zena mi je rekla da nema prijemnog nego samo razgovor sa profesorima i to je sve... kakva sad pitanja? nemam pojma o cemu se radi... ako znas neke podrobnije informacije javi mi ali zvacu i ja njih da pitam premda ne verujem da postoji to sto si rekao ali ti studiras tamo pa valjda znas bolje od mene... ja samo pricam sta mi je zena rekla a ona nema razloga da me laze... :shock: :( :D

Sada cu da ti kazem sta ja znam.Mi smo prosle godine polagali kao prijemni,bio je kao test opste kulture i znanja neznam kako ce biti ove godine(u svakom slucaju vezbaj milionera :D ).A ima zakacena neka knjizica na oglasnoj tabli i na njoj pise za buduce studente fak. 100 din. Raspitacu se ja za tebe imam ionako predavanja od 5 pa cu ti reci i zasta je to.
Poz.

pocele su zvanice prijave za fax. moram sad da idem na razgovor sa dekanom. mozda cu otici cak i u cetvrtak. na razgorovu dobijes odredjenu ocenu i posle kad zavrsim skolu samo treba da odnesem svedocanstvo i dobijem index. sve jednostavno na prvi pogled. samo ko ce skupiti 400 evra za upis? bas me zanima sta cu pricati sa dekanom. imam da smislim spiku samo tako. pozdrav za endera (uzgred kako se zoves?)... i mog druga mara... mare zovem te cim budem dolazio... cucemo se uglavnom... :D :shock: 8)

Anonymous:
Pa ovako ima dosta ljudi na predavanjima koja nisu obavezna,ali su veoma zanimljiva(nije klasican smor),ispiti su ik sve sto predaju bude ja sam dao sociologiju i ekonomiju,malo je prva godina raznovrsna sto se predmeta tice.Sto se tice aktivnosti imas bazen i teretanu plus fudbal,basket sta igras vec jednom nedeljno,tako da je bas fino,drustvo je do jaja i faks je inace pun riba ali vrh riba. :D
ja sam upisala informatiku na tom faxu pa mi je potreban savet oko nekih predmeta kako i odakle da ih ucim pa bi bila yahvalna kada bi hteo da mi pomognes moj mail je kosdu@ptt.yu

stanje
Zatvorena za pisanje odgovora.

Back