ender
Primećen član
- Poruka
- 628
Pa momci onda se vidimo.Imas da uzmes na faksu pitanja za upis mislim da su 100 din ali zovni proveri,a sto se tice basketa tek ces da vidis kako pece novobeogradski asfalt 

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
www.ups-beograd.com :wink:bojana-ru:Zavrsavam srednju skolu (turisticki menadzment) u Moskvi i intersuje me da li fakultat ima svoj sajt i kako glasi.
ja sam upisala informatiku na tom faxu pa mi je potreban savet oko nekih predmeta kako i odakle da ih ucim pa bi bila yahvalna kada bi hteo da mi pomognes moj mail je kosdu@ptt.yuAnonymous:Pa ovako ima dosta ljudi na predavanjima koja nisu obavezna,ali su veoma zanimljiva(nije klasican smor),ispiti su ik sve sto predaju bude ja sam dao sociologiju i ekonomiju,malo je prva godina raznovrsna sto se predmeta tice.Sto se tice aktivnosti imas bazen i teretanu plus fudbal,basket sta igras vec jednom nedeljno,tako da je bas fino,drustvo je do jaja i faks je inace pun riba ali vrh riba.![]()
Ja sam na tom univerzitetu... Posalji mi PP ako te interesuje nesto vise... Sve cu ti reci...Anonymous:ja sam upisala informatiku na tom faxu pa mi je potreban savet oko nekih predmeta kako i odakle da ih ucim pa bi bila yahvalna kada bi hteo da mi pomognes moj mail je kosdu@ptt.yu