Koristite zastareli pregledač. Možda neće pravilno prikazivati ove ili druge veb strane. Trebalo bi da ga nadogradite ili koristite alternativni pregledač.
Da li ima neko da studira na ovom faksu, ako ima neka kaze nesto opsirnije? Kakva je atmosfera, jel tesko, zanimljivo? Kakvi si profesori, kakva je prva godina?
ne znam kako se kotira KG faks realno, nekako valjda su elitniji BG-NS pa i niški? ako ti je to bitno
nešto su se hvalili da su pravili 3D štampačima pre neku godinu na mašinskom KG faksu
Kada sa 65 godina ode u penziju, mala će biti razlika u penziji za tih 5 godina manje staža koje je 'izgubio' studiranjem. Ali je barem imao studentski život u doba kada mu je to više značilo, nego slobodno vreme koje bude dobio kao oronuli i potrošeni čiča ako i ranije ode sa 40 godina staža....Plus što će mu sa diplomom plata u principu biti malo veća, pa će to da nadoknadi onaj gubitak od 4-5 godina staža....
Mnogi od tuge i žalosti, jer su odlaskom u penziju izgubili mnogo svojih prijatelja, umru i pre nego što dobiju prvu penziju! Moj komšija mi se par puta žalio da ga, od kako je otišao u penziju, više niko ne hebe ni za suvu šljivu! Balkanski: Čim više nisi na nekoj poziciji da nekome nešto možeš da središ, Ćao, nema te više, šetaj psa i hrani golubove u parku! Narod bi reko: