FAKULTET I POSAO?! DA LI JE MOGUCE I KAKO

Не рече ли да си вешта са глином? Ако имаш пећ за печење (сумњам али... никад се не зна) могла би да правиш неке лепе стварчице (фигурице, шоље, лампе...) и да их продајеш галеријама и сличним трговинама. Можда би било довољно да улетиш у једну-две такве радњице па полако, мало школица, мало точак...

UnaMay:

Primam svaku sugestiju na temu pravopisa cak insistiram na tome, samo mi kazi na sta mislis konkretno? :grin:

Imas puno gresaka, zar da te svuda ispravljam?

Hajde bar ovo : prosto "bode oci" kad buduci akademski gradjanin pise : nemogu, nedaju, neznam raspored, i sl...

Zalis se kako si pametnija od drugih sa diplomom, bolje znas posao, itd.
Cak i u slikovnicama je glagol odvojen od NE : NE mogu, NE znam, NE dam,..., o lektiri u Osnovnoj skoli da ne govorim.

Samnom se pise odvojeno..dakle : sa mnom, sa njim, sa njom...

I jos nesto : insistiras na pravopisu, a ne znas ove osnovne stvari?

No hard feelings.

slatko volim :)):
Imas puno gresaka, zar da te svuda ispravljam?

Hajde bar ovo : prosto "bode oci" kad buduci akademski gradjanin pise : nemogu, nedaju, neznam raspored, i sl...

Zalis se kako si pametnija od drugih sa diplomom, bolje znas posao, itd.
Cak i u slikovnicama je glagol odvojen od NE : NE mogu, NE znam, NE dam,..., o lektiri u Osnovnoj skoli da ne govorim.

Samnom se pise odvojeno..dakle : sa mnom, sa njim, sa njom...

I jos nesto : insistiras na pravopisu, a ne znas ove osnovne stvari?

No hard feelings.

Hvala ti na sugestijama, sigurno cu ispraviti greske. :-D

Evo jedne sugestije i za tebe: pokusaj na neki meksi nacin ljudima da saopstavas kada u necemu grese, narocito kada su otvoreni da isprave svoje greske, kada ih priznaju i javno pricaju o njima (na sta je jako mali broj ljudi spreman). Mislim da nije neophodno mentalno sabiti coveka i rugati mu se zato sto nesto ne zna i zeli da bude bolji nego sto vec jeste. Sigurno znas onu narodnu: niko nije savrsen.

No hard feelings. :wink:

Hvala jos jednom. :-D

Z-pile:
Не рече ли да си вешта са глином? Ако имаш пећ за печење (сумњам али... никад се не зна) могла би да правиш неке лепе стварчице (фигурице, шоље, лампе...) и да их продајеш галеријама и сличним трговинама. Можда би било довољно да улетиш у једну-две такве радњице па полако, мало школица, мало точак...

Jesam, cak imam i pec. Malena je ali mislim da ce za pocetak da posluzi. Vidis, to ti je dobra ideja. Uzecu je u obzir! Hvala ti puno!!! To cak volim da radim! :-D

Back