"faking jana"

Ceo bogovetni dan, na svim TV stanicama gledam samo zatvaranje EXITA i kako je "fejt no moorr" otpevao ajde jano kolo da igramo.
Neka mi oproste eventualni čitaoci ovog bloga, ne umem da pišem po engleski, ali se nadam da će s'vatiti o kom divanim.
Koji smo mi faking licemeri da ne kažem hipokrite. U stanju smo da mrzimo ceo bogovetni svet jer nas je bombardovao ni krive ni dužne, jer nam ne daju da uđemo u tu faking evropsku uniju, a baš ni ne bismo da uđemo, mislim u tu uniju, al' iz inata, ako nam ne daju mi bismo baš tada, mislim da uđemo, pa kako nam bude.
Na koji god forum da se upljunem, bilo koju temu da ubodem, sve vrca od rodoljublja i mržnje svega i svačega što nije srpsko. Farma nam draga živi primer, najsvežiji. Lošmiju opraštamo i laži, klevete, pljuvačine, zadiranje u tuđi privatan život, sve mu se oprašta jer je izjavio da je Srbin a usput ni Oče naš ne umede da izdeklamuje na sopstvenoj mu slavi. S'druge strane, onog bednika Firčija popljuvaše, zasuše jajima i svačim nečim jer je jasno i glasno (posle ponoći istina) izjavio da svako dete koje u to doba gleda ili farmu ili televiZOR uopšte, može ladno da mu ******.
E,pa sad...
Čitajući forume, svako dete je voljeno, paženo i maženo, ni jedno ne gleda TV više od pola sata dnevno i to samo obrazovne emisije, niko u kući ne pCuje, niko decu ni po dupetu da mlatne, svi smo fini i kulturni, pravi europeJci, kad vidi vraga, na sve strane po novinama naslovi kako decu mi isti Srbi i zlostavljamo i silujemo i bogami ubijamo, o pCovkama ni da ne divanim, to mu dođe kao dobar dan.
A sad opet EXIT, gotovo, falim te bože, ali će se jedno pola godine pričati o tome kako je pevač grupe pomenute na početku otpevao i to dvared: - ajde Jano....a usput izjavio da nema faking šanse da nauči da igra kolo, a mi srećni i presrećni, ta idi begaj, ni mi kolo ne umemo da igramo, na svadbama najčešće skačemo ko šlogirani majmuni a sve ubeđeni da najbolje od svih MI znamo kako se kolo igra, pa naravno da se tom i tamo nekom pevaču neće zameriti da nema faking šanse da i on to nauči kad eto ni sami baš ne umemo ono: dva levo, tri desno, viša matematika čini mi se. Al' kad otpeva "ajde Jano" sve mu je kanda oprošteno :dash:

Back