FAKE sajtovi

out_of_space

Početnik
Poruka
48
Dopisivanje.org - Ljubavnice.com - Smsdruzenje.com - Smsdopisivanje.rs - Smsseks.com - http://chat-srbija.blogspot.com/ - http://dominodame.blogspot.com/ - Phonedate.org - Licnioglasi.org - Upoznavanje.cc i drugi...uglavnom je u pitanju slanje poruke na broj 6292, dok vam te iste zaposlene osobe iz tog servisa odgovaraju na poruke, i navlace vas i uvlace u dublju konverzaciju da bi sto vise zaradili..
Inace, nisam bio na svim tim sajtovima, vec samo na dva, ali je u pitanju isti servis, i slanje poruke na isti broj...

Na Phonedate.org-u i Licnioglasi.org se mogu pozvati osobe preko servisa koji naravno debelo naplacuju po jednom minutu, i naravno da osobe sa kojima pricate nemaju veze sa onom osobom koju ste kontaktirali, niti su iz tog mesta iz kog kazu da jesu...do sastanka nikada i ne dodje, odugovlace se susreti, a sve zbog bolje vec pomenute zarade odredjenog servisa..

U opisu vecine njih pise da su slobodne 24h, i kada god ih pozovete, one ce da se odazovu....kad onda imaju vremena za sve ostalo kada su uvek dostupne...nego jasno je, rade za taj servis..
A drugo, nijedna devojka/zena se ne bi kompromitovala na taj nacin, a pogotovo ne one sto zive u manjim gradovima..tako da svakako nema ni logike da bi neka tako nesto radila...
Jos je smesnije sto su godinama uvek iste dostupne..lol.
Postoji cak i odeljak za uspesne ljubavne price i sl sto je takodje fake, i te price su postavljene od njihovih clanova servisa kako bi sve delovalo sto uverljivije, sa svim tim laznim profilima...kako je doslo do susreta posle kontakta, kako su se rodila neka prijateljstva iz toga, ili ljubavi...dakle, fake, fake, FAKE..

Na ovim ostalim sajtovima je tipicno neko levo dopisivanje sa takodje ko zna kojim random osobama koje rade u tim servisima...kada prevucete linkove sa slikama sa tog servisa u google search, naci cete veliku vecinu slika sa nekih stranih foruma, i sl...dakle, takodje fake, i namenjeno da vam uzmu sve pare...cena jedne poruke je 50 din..

Ako se neko i navukao, skontao je da se zeznuo, a ovi ostali sto nisu, neka ne razmisljaju donjom glavom, jer su svi sajtovi FAKE, kao i osobe sa kojima pricate ili se dop, i tu nece doci ni do kakvog susreta, cilj je samo da se odugovlaci, i sto vise para da vam izmuzu...

Poslednja izmena:
Sto se tice fake fotografija, znaci ono klasika desni klik, save as, sacuvas fotografiju, otvoris google images, i prevuces foto na search polje, i tu ti izbacuje rezultate o izvoru originalne slike. :p ;)

Na ovim ostalim sajtovima je tipicno neko levo dopisivanje sa takodje ko zna kojim random osobama koje rade u tim servisima...kada prevucete linkove sa slikama sa tog servisa u google search, naci cete veliku vecinu slika sa nekih stranih foruma, i sl...dakle, takodje fake, i namenjeno da vam uzmu sve pare...cena jedne poruke je 50 din..

Ako se neko i navukao, skontao je da se zeznuo, a ovi ostali sto nisu, neka ne razmisljaju donjom glavom, jer su svi sajtovi FAKE, kao i osobe sa kojima pricate ili se dop, i tu nece doci ni do kakvog susreta, cilj je samo da se odugovlaci, i sto vise para da vam izmuzu..
.

I ti si ovo tek sada otkrio...cccccc

Cinjenica je da svi gledaju da te klepe za pare...Kad se samo setim pre nekoliko meseci VIP mi salje SMS neki kviz fora osvoite 500.000 ---Odgovorite tacno na pitanje ko je izmislio struju-- Prosto tragaju za moronima ...
:hahaha:

Iza svih tih sajtova stoji jedna kompanija. Ona zaposljava operatere koji kucaju poruke preko svog kompjutera, a tebi stizu u vidu sms poruke. Vecina tih operatera i nisu zene, vec muskarci. Ti se cak ni ne dopisujes sa jednim operaterom vec sa jedno 10 njih. Sve zavisi koji se prvi odazove na poruku, koji bude u smeni u to doba. Ja sam im bio kontrolor. Kontrolisao sam ih da neko nesto ne zabrlja i obucavao nove koji su dolazili. Al ono sto sam video tada je strava i uzas. Koliko su samo ljudi spremni nisko da padnu zbog sacice dinara. Ti operateri tako zavlace ljude da je to neverovatno, izvlace im zadnje pare iz dzepa bez imalo grize savesti. Nije mi jasno kako imaju srca za tako nesto, ima ljudi koji su hiljade poruka kucali tamo, zamisli samo koje su to pare. I ti tog coveka i dalje zavlacis i uzimas mu i dalje pare. Covek bi pomislio da ces se smilovati na kraju i tiho prekinuti konverzaciju, al ne oni nemaju granicu. Meni se smucilo posle svega sto sam video i posle mesec dana sam sacekao platu i otisao. Prepisao sto vise brojeva ovih jadnika i jadnica sto su se upecali i svima im javio o cemu se radi!

Iza svih tih sajtova stoji jedna kompanija. Ona zaposljava operatere koji kucaju poruke preko svog kompjutera, a tebi stizu u vidu sms poruke. Vecina tih operatera i nisu zene, vec muskarci. Ti se cak ni ne dopisujes sa jednim operaterom vec sa jedno 10 njih. Sve zavisi koji se prvi odazove na poruku, koji bude u smeni u to doba. Ja sam im bio kontrolor. Kontrolisao sam ih da neko nesto ne zabrlja i obucavao nove koji su dolazili. Al ono sto sam video tada je strava i uzas. Koliko su samo ljudi spremni nisko da padnu zbog sacice dinara. Ti operateri tako zavlace ljude da je to neverovatno, izvlace im zadnje pare iz dzepa bez imalo grize savesti. Nije mi jasno kako imaju srca za tako nesto, ima ljudi koji su hiljade poruka kucali tamo, zamisli samo koje su to pare. I ti tog coveka i dalje zavlacis i uzimas mu i dalje pare. Covek bi pomislio da ces se smilovati na kraju i tiho prekinuti konverzaciju, al ne oni nemaju granicu. Meni se smucilo posle svega sto sam video i posle mesec dana sam sacekao platu i otisao. Prepisao sto vise brojeva ovih jadnika i jadnica sto su se upecali i svima im javio o cemu se radi!

Pa ako si ti imao srca da im budeš kontrolor zašto oni ne bi imali srce da naplaćuju porez na budale...

Pa ako si ti imao srca da im budeš kontrolor zašto oni ne bi imali srce da naplaćuju porez na budale...

Malo mesas babe i zabe. Nije isto kada kontrolises i obucavas operatere i kad vrsis konverzaciju direktno sa "budalama". Ja npr. nikad ne bih mogao da direktno komuniciram sa njima i da ih tako lazem na sve nacine. Meni je bilo mucno i gledati kako to oni rade.

Šta očekujete to je internet biznis. Po principu uvek ima nova ovca za šišanje. Najinteresantnije je ona čuva bebu, pegla, ima sada onaj telefon za uši bežičan i priča sexy stvari i tako zarađuje platu. ha ha ha .

Back