- Poruka
- 91.063
Ovo je sve što treba da znate o "pakslovidu"
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/l...campaign=push_cfa23dbb0a8115b&utm_medium=push
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
The Indian Express reported:Ovo je prepakovani Iverkemtin btw...samo sto nije 2 dolara vec ko zna koliko....
He [Uttar Pradesh State Surveillance Officer Vikssendu Agrawal] said that apart from aggressive contact tracing and surveillance, the lower positivity and fatality rates may be attributed to the large-scale use of Ivermectin use in the state, adding that the drug has recently been introduced in the National Protocol for Covid treatment and management. “Once the second wave subsides, we would conduct our own study as there has been an emerging body of evidence to substantiate our timely use of Ivermectin from the first wave itself,” Vikasendu told The Indian Express.
a taj drugi je?Fajzer je u petak objavio preliminarne rezultate svoje studije koja je izvedena na 775 odraslih lica. Pacijenti koji su uzimali lek zajedno sa drugim antivirusnim lekom
Da lek je eksperimentalni i na Srbima se ispituje besplatno...
Da ne bude da su nas samo (pro)dali Istoku za eksperiment....evo dadose nas i Zapadu:
Idemo opet na provakserski Index:
Srbija će koristiti Pfizerov eksperimentalni lijek za koronu
https://www.index.hr/vijesti/clanak...eksperimentalni-lijek-za-koronu/2316739.aspxž
Ovo je prepakovani Iverkemtin btw...samo sto nije 2 dolara vec ko zna koliko....
Dakle više se i ne krije da je nesto eksperimentalno...do skora su se bar od te reci suzdrzavali...sad se vise i ne osvrcu...
....
koja je logika da se daje remdesivir ako szo kaze da je jednako bezvredan kao i hidroksi?
- The very expensive drug remdesivir has a terrible history of being both ineffective and having terrible side effects. It is mostly given to very ill patients in hospitals.
Ovo je sve što treba da znate o "pakslovidu"
https://www.blic.rs/vesti/drustvo/l...campaign=push_cfa23dbb0a8115b&utm_medium=push
Pfizer are omitting to state the primary purpose of Ritonavir, which is that of a well established FDA approved Protease inhibitor used to treat HIV.Lek funkcioniše tako što blokira enzim koji je neophodan korona virusu za umnožavanje i samim tim direktno utiče na broj smrtnih ishoda, ali i na hospitalizaciju obolelih od kovida.
Kako se iz kompanije dalje navodi, lek još bolje deluje kada se koristi uz malu dozu drugog antivirusnog leka ritonavir, jer se na taj način u telu duže zadržava.
cekaj, zar nije zelenko rekao da je to da je cink jonoforu, tj dopremanje i ulazak cinka u celiju, prepisao sa NIH sajta, samo se radi o drugoj supstanci, kvercetinu, koji opet ima istu funkciju kao iver i hidroksi, CITIRAM:
i sta sada ti nama nudis?And I found on the NIH server data and peer-reviewed papers that showed a substance called quercetin together with Vitamin C functions as an effective zinc delivery system…
Zelenko claimed that vitamin D3 boosts immunity and that “the studies all show [that] Vitamin D3 levels between 50 and 70 virtually eliminate hospitalizations or admissions in the intensive care unit. It optimizes their immune system”. This is also unsupported.
There have been a number of studies, especially early in the pandemic, that have found an association between low levels of vitamin D and higher risk of contracting COVID-19 and/or worse COVID-19 outcomes. There have also been studies that found no association[2].
jel si uspeo da saznas koji je taj drugi antivirusni lek?Fajzer je u petak objavio preliminarne rezultate svoje studije koja je izvedena na 775 odraslih lica. Pacijenti koji su uzimali lek zajedno sa drugim antivirusnim lekom
Тај ,,неки" интернационални fact-checking сајт је у власништву Poynter института, а ти га поредиш са једним Гејтвеј Пундитом.cekaj, zar nije zelenko rekao da je to da je cink jonoforu, tj dopremanje i ulazak cinka u celiju, prepisao sa NIH sajta, samo se radi o drugoj supstanci, kvercetinu, koji opet ima istu funkciju kao iver i hidroksi, CITIRAM:
i sta sada ti nama nudis? Pogledajte prilog 1093360da mi verujemo nekom ''internacionalnom fact-cheking'' umesto NIH? na niske grane ste spali, jer ovde se nudi pljuvanje pljundita, a ne pobija se da je zelenko nasao na NIH sajtu sta sve moze da bude sistem za dopremanje cinka u celiju... jako neozbiljno da se pljuju i dalje emisije ''22 Report and The Charlie Kirk Show'', a ne osvrce se na tvrdnju ZELENKA KOJU SAM GORE CITIRAO SA NIH PEER REVIEWED STUDIJE
Pa dobro, a zasto je onda nasim penzionerima podeljen D vitamin, i zasto ga je indija delila? Milsim, zar su svi oni navuceni konspiracionistima gateway pundit? zaista neozbiljno.
Ма, све ти знаш, паметна моја главице, знаш и све што се крије и зашто се крије, све ти знаш, па теби се ЦИА обраћа за обавештајне податке.ja znam, i znam zasto se krije koji je taj drugi.
posteno da ti kazem ja osim ruganja ne videh da si mi odgovorioТај ,,неки" интернационални fact-checking сајт је у власништву Poynter института, а ти га поредиш са једним Гејтвеј Пундитом.
Ма, све ти знаш, паметна моја главице, знаш и све што се крије и зашто се крије, све ти знаш, па теби се ЦИА обраћа за обавештајне податке.
nisi ozbiljan.The Poynter Institute for Media Studies is a non-profit journalism school and research organization in St. Petersburg, Florida. The school is the owner of the Tampa Bay Times newspaper