- Poruka
- 6.173
dame da li ste se opasno pobile s nekom ribom ili muškarcem i zašto?
i mislim - ko je nayebo?
i mislim - ko je nayebo?
Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
i mislim - ko je nayebo?
i mislim - ko je nayebo?
to je bas damski onako imas 2 caletadame da li ste se opasno pobile s nekom ribom ili muškarcem i zašto?
i mislim - ko je nayebo?
i mislim - ko je nayebo?
Не рачунам дечије чарке, мада сам се ретко тукла, иако углавном с дечацима.
У седмом разреду основне напао ме најјачи дечак у школи. Тако сам се разбеснела, да сам га разбила од батина! После је стално говорио како ће он бити мој заштитник.
Нисам улазила у сукобе с људима, а најмање сам желела да било шта решавам батинама.
Оно што заиста не могу заборавити је следеће:
Била сам у седмом месецу трудноће. Са ђацима била на излету, и већ при повратку, колона од неколико одељења се отегла, ја са колегиницама идем иза ђака, кад видим да неки момак (после се испоставило да је из поправног дома) - дави једног мог ученика!
Кажу да сам протрчала поред колоне таквом брзином, да нико није сконтао шта се дешава!
Ухватила сам тог момка за рамена, бацила га даље од мог ученика, почела да га дрмам и вичем:,,Не дирај ми дете, за то убијам!''
Притрчали су његови другови, али су стали као укопани кад су видели колико сам бесна. Мислим да сам се мало уплашила кад сам видела да су око мене све моци, виши од мене за главу, али нисам пуштала овога. Не сећам се да ли сам га ошамарила. Знам само да су сви побегли оног момента кад сам га пустила.
У школи сам после међу ђацима била херој.
А ја сам сконтала да сам способна да одбраним децу од било кога или било чега. И то ми је осећање значило. Ето.
A taman sam u razmatranje uzeo opciju da je vinovnik ovog nemilog dogadjaja, inicijator takoreci, mogla biti I neka ostrašćena bogomoljka!Nisam. Mislim da sebi nikada ne bih dozvolila da se potucem sa zenom.
Da u drustvu nastane frka, verovatno bih uskocila. Ne mogu sebe da zamislim da stojim sa strane i vicem: "Uuupomoooc!"Pre bih razbila flasu ili skocila nekome na ledja...
svaka čast za ovo...Не рачунам дечије чарке, мада сам се ретко тукла, иако углавном с дечацима.
У седмом разреду основне напао ме најјачи дечак у школи. Тако сам се разбеснела, да сам га разбила од батина! После је стално говорио како ће он бити мој заштитник.
Нисам улазила у сукобе с људима, а најмање сам желела да било шта решавам батинама.
Била сам у седмом месецу трудноће. Са ђацима била на излету, и већ при повратку, колона од неколико одељења се отегла, ја са колегиницама идем иза ђака, кад видим да неки момак (после се испоставило да је из поправног дома) - дави једног мог ученика!
Кажу да сам протрчала поред колоне таквом брзином, да нико није сконтао шта се дешава!
Ухватила сам тог момка за рамена, бацила га даље од мог ученика, почела да га дрмам и вичем:,,Не дирај ми дете, за то убијам!''
Притрчали су његови другови, али су стали као укопани кад су видели колико сам бесна. Мислим да сам се мало уплашила кад сам видела да су око мене све моци, виши од мене за главу, али нисам пуштала овога. Не сећам се да ли сам га ошамарила. Знам само да су сви побегли оног момента кад сам га пустила.
А ја сам сконтала да сам способна да одбраним децу од било кога или било чега. И то ми је осећање значило. Ето.
Nisam nikada imala fizički okršaj ni sa kim.
Verbalne vodim neretko, ali bez ružnih reči i grubosti.
Uvek presrčano vodim razgovor. ne jer težim da sam u pravu, već jer volim da razgovor teče tako da padnem u vatru od žudnje da nešto objasnim, kažem.
Nisam nikad došla u situaciju da bi bilo potrebno tući se, niti je postojala šansa da me neka žemska izlomata.
Mada, sitna sam, nije mene teško lomatati.
Udarac bi me dotukao.![]()
i mislim - ko je nayebo?
Не рачунам дечије чарке, мада сам се ретко тукла, иако углавном с дечацима.