...fajt klab...

ooo.. ja sam upravo zavrshila chas samoodbrane za zhene - gde btw nisam nishta nauchila.. i upisala sam karate.. i sad se shibam svaki dan! i lepo mi je bash!
ne ono da sam se zaista potukla pa pre mozhda godinu dana il tako neshto.. s dechkom.. oko crtanog filma.. nismo mogli da se dogovorimo shta cemo da gledamo..... i tako.. malo po malo.. sve kao zezanje.. i onda sam ja njemu malo slomila nos.. dalje se vishe ne secjam..

Ja se tučem svaki drugi dan na treningu i 2-3 puta nedeljno u igricama :mrgreen:

A van treninga i igrica, poslednju tuču sam imao u 7. osnovne na basketu kad sam se zakačio sa nekim likom koji me terorisao pod košem (namerno me gurao i šutirao iako nije morao :cry: ). Mada kad bolje razmislim, to i nemože da se nazove tučom s obzirom da smo samo razmenili 3-4 udarca :D

Ja samo da pohvalim naziv teme,inace Fight Club je moj omiljeni film.:mrgreen:

Poslednji put sam se ozbiljnije potukao u 8-mi razred sa drugom i otada vise nikad nismo progovorili.Bilo je nekih manjih tuca i sad tokom srednje ali nista vrijedno pomena.

Potukao sam se pre oko godinu dana sa nekim klincem, dve godine mladjim od mene, i realno gledano, dobio je batine, mada je dobar deo tuche imao motku...
I skoro sam se kachio sa nekim kompleksashem iz kraja, ali se ta tucha zavrshila na jednom primljenom shutu u stomak(krajnje slabom dodushe).

Ali, ako se sledecji put budem tukao, bicje gadno po onog koji nije ja...

Back