Faith No More

Pa album još nije izašao, mislim ja sam čuo takođe ali samo live snimak, Suuny Side Up,Separation Anxiety(podseća na Angel Dust sound) baš su ok pesme.Mogu da se složim da nije baš ono što sam očekivao ali bolje išta nego ništa.. A šta ti se tačno ne sviđa oko albuma?

Pa album još nije izašao, mislim ja sam čuo takođe ali samo live snimak, Suuny Side Up,Separation Anxiety(podseća na Angel Dust sound) baš su ok pesme.Mogu da se složim da nije baš ono što sam očekivao ali bolje išta nego ništa.. A šta ti se tačno ne sviđa oko albuma?
Hehe, često Lakonac i ja dolazimo do albuma koji još nisu zvanično izašli. :malav:

Pravo da ti kažem, u odnosu na njihov raniji rad, ovaj album me je totalno razočarao. Posebno muzika. Na tekstove nisam toliko obratila pažnju jer me je muzika urnisala. Za mene ovaj njihov album još malo pa je neslušljiv. Ono, često se velikim imenima poput njih ovako nešto barem jednom u karijeri desi, tako da im ne zameram puno, iako smatram da su ga daleko bolje mogli uraditi.

Jao nemoj tako molim te FNM prosto obožavam (omiljeni bend ) a Mike je neverovatan, sigurno ima neka pesma koja će ostaviti neki dublji pečat!Iskreno meni zvuče kao Tomahawk(jedan od milion bendova Patton-a) A on je baš rekao pre par godina da neće da pravi po svaku cenu novi FNM album jer to uvek ispadne težak trash, možda ti samo treba vremena da se navikneš na novi zvuk, ipak su zadnji album izdali 97 ono čitava večnost!

Back