Bambi
Elita
- Poruka
- 19.122
Ne samo da su bespolni, vec nekako i...vec korisceni. I to u krugu „porodice“. Ne ide, jbg. Meni bar. A toliko drugih muskaraca na ovom svetu...A zašto bivše bespolne, zašto? Kako... Au. I zašto toliko lažete...

Donji video prikazuje kako da instalirate aplikaciju na početni ekran svog uređaja.
Napomena: This feature may not be available in some browsers.
Ne samo da su bespolni, vec nekako i...vec korisceni. I to u krugu „porodice“. Ne ide, jbg. Meni bar. A toliko drugih muskaraca na ovom svetu...A zašto bivše bespolne, zašto? Kako... Au. I zašto toliko lažete...
Razumem ako je bliska drugarica, poput porodice, poput sestre. Naravno da ne.Ne samo da su bespolni, vec nekako i...vec korisceni. I to u krugu „porodice“. Ne ide, jbg. Meni bar. A toliko drugih muskaraca na ovom svetu...![]()
Ako mi je drugarica onda stvarno ne mogu. A one s kojima sam na „ciao“ i price u prolazu, bez drugog privatnog kontakta, telefona i sl, njih i ne racunam u taj krug.Razumem ako je bliska drugarica, poput porodice, poput sestre. Naravno da ne.
A zašto bivše bespolne, zašto? Kako... Au. I zašto toliko lažete...
Ma dobro, svakako ne ako je drug pravo dobar.A što bih lagao? Tako jeste. Dobro, ne računam sad neke nebitne simpatije bez nekog značajnog kontakta ali ako su bili u vezi, pa bilo kakvoj i koliko god dugoj, to ne dolazi u obzir.
Ma dobro, svakako ne ako je drug pravo dobar.
A šta tu ima toliko loše? Ako je okončan odnos. Pa sve ove što sam vene sekla za njima, dala bih drugaricama. Baš me briga. Bolje da je tu negde nego da luta... He he he
Da da... Sad se prisećam jedne progresivne pesme "... da se moja bivša riba cima s mojim drugovima, malo nas ima, takva je sredina... " Odlična stvar.Bi ali samo u teoriji. U praksi kada bi se to desilo, ne bi ti bilo svejedno, prilično sam siguran.
Zato što je to uvek neprijatna situacija, kada ste u društvu ili imate neki zajednički kontak, tu uvek bude neke neprijatne tenzije, neke izveštačenosti i zajedljivosti.
U našem mentalitetu je veoma izražena ta osobina da sa bivšim partnerima obavezno ostanemo u tim nekim lošim odnosima.
Da da... Sad se prisećam jedne progresivne pesme "... da se moja bivša riba cima s mojim drugovima, malo nas ima, takva je sredina... " Odlična stvar.![]()
OKNije mi baš poznata pesma ali svakako, takve stvari obavezno izazivaju neprijatnost i često kraj prijateljstva.
Pa slušam.@DiscoScience Jao... počni da slušaš metalike molim te![]()
Onaj hard rok ili hevi metal čist, to mi je bzvz niti je veselo niti je tvrdo tvrdo moćno.
ne bivše momke nipošto, ali sadašnje ili buduće,Dakle, još jednom, pitanje je sadržano u anketi. Da li biste ili ne, zašto da, zašto ne, imate li već to iskustvo sami ili u bližem okruženju, kako reagujete kad vidite druge da to rade i varijacije na temu.
I da... znam da je duh u anketi bit of a streč, ali udovoljite mi.
ma kakvi bre principi kad je nesto sto si celog zivota cekao konacno na snizenjukolega ; principi su principi![]()