Fair game?

Jel biste se zabavljali sa bivšim/bivšom vaše drugarice/druga?

• Ukupno glasova
    18
  • Anketa je zatvorena .

stugots

Čovek
Poruka
37.274
Dakle, još jednom, pitanje je sadržano u anketi. Da li biste ili ne, zašto da, zašto ne, imate li već to iskustvo sami ili u bližem okruženju, kako reagujete kad vidite druge da to rade i varijacije na temu.

I da... znam da je duh u anketi bit of a streč, ali udovoljite mi.

Ne bih jer uvek tu ima nerasciscenih odnosa, negativnih emocija, ranica i rana i sujete. Od toliko muskaraca na ovome svetu zar bas za drugaricinog bivseg da se uhvatim pa da slusam kako im je bilo, da me neko popreko gleda, bezi bre.

A šta ako je npr. to lik na kojeg si se ložila još pre nego je on POŠAO sa tvojom drugaricom lol i sad je slobodan, ona ti je dala blagoslov...?

A šta ako je raskinuo sa njom zbog tebe? Doživeo je epifaniju, Freja mu se ukazala u viziji i shvatio je da si ipak ti TA.
Ako mu nije bilo jasno cim me je ugledao da sam ja to njegovo snovidjenje, prividjenje, Isus njegovih nadanja i kajanja, da sam ja plodno tle za njegovu ljubav, da sam ja njegov rukoblud i nocni nemir, da sam ja njegova probudjena stitnjaca i sve sto je ikada hteo ...nema sanse. Nek trune jadan i bedan i kod ociju slep AMIN

Dakle, još jednom, pitanje je sadržano u anketi. Da li biste ili ne, zašto da, zašto ne, imate li već to iskustvo sami ili u bližem okruženju, kako reagujete kad vidite druge da to rade i varijacije na temu.

I da... znam da je duh u anketi bit of a streč, ali udovoljite mi.
Ne. Nekako ih od pocetka dozivljavam kao bespolna bica. :think:
A i sad kad razmislim - ne mogu da se setim niti jednog tipa koji se svidjao i meni i drugaricama. Bas razlicit ukus.
A ti? Jesi li skakao na bivse od prijatelja?

Ne. Nekako ih od pocetka dozivljavam kao bespolna bica. :think:
A i sad kad razmislim - ne mogu da se setim niti jednog tipa koji se svidjao i meni i drugaricama. Bas razlicit ukus.
A ti? Jesi li skakao na bivse od prijatelja?

Među nama (ekipi mojih drugara) ima kao nekakav prećutni etički kodeks o tome da ni sadašnje ni bivše nisu "fair game", iako niko nikad nije rekao ekspliitno "ne želim da se iko od vas zabavlja sa mojom bivšom"... ali niko zapravo nije došao u situaciju da bude na tom iskušenju. Tako da ne znam kako bih se ponašao... verovatno ne bih, osim u slučaju da je baš baš posebna i vredna toga.

Među nama (ekipi mojih drugara) ima kao nekakav prećutni etički kodeks o tome da ni sadašnje ni bivše nisu "fair game", iako niko nikad nije rekao ekspliitno "ne želim da se iko od vas zabavlja sa mojom bivšom"... ali niko zapravo nije došao u situaciju da bude na tom iskušenju. Tako da ne znam kako bih se ponašao... verovatno ne bih, osim u slučaju da je baš baš posebna i vredna toga.
Tako je i kod nas. Nije bilo potrebe da se bilo sta otvoreno kaze. Podrazumevalo se.

Ako mu nije bilo jasno cim me je ugledao da sam ja to njegovo snovidjenje, prividjenje, Isus njegovih nadanja i kajanja, da sam ja plodno tle za njegovu ljubav, da sam ja njegov rukoblud i nocni nemir, da sam ja njegova probudjena stitnjaca i sve sto je ikada hteo ...nema sanse. Nek trune jadan i bedan i kod ociju slep AMIN
Да сам ја његова пробуђена штитњача :ротф:
Хахаххаа, гасите интернет

giphy.gif

Back